Magasinet M!

Selv Batman ville lave i bukserne

Vi skal så meget have en tur i Batman The Ride - og med de her 6 sager, der giver sjove ture i luften, på jorden og i vandet.

Selv Batman ville lave i bukserne
BATMAN THE RIDE

Verdens største operatør af forlystelsesparker, Six Flags, er i fuld gang med at bygge Batman The Ride i deres park i San Antonio, så den står klar til 2015-sæsonen. Og den ser ud til at blive rimeligt vild. Rutsjebanen er for eksempel udstyret med uafhængigt roterende sæder og fald på over 90 grader, mens du kommer op i en højde på over 40 meter. Det er jo hele flybilletten til USA værd, men det kunne jo også være, Tivoli tog sig sammen og lavede noget lignende.

ANNONCE
Selv Batman ville lave i bukserne
NECKER NYMPH

Damn, den her ubåd ser ud til at kunne give en sjov tur i dybet med en pokkers god udsigt. Necker Nymph tøffer 3 personer afsted med lidt over 10 km/t ned til en dybde på 30 meter, og det er lidt som at flyve under vandoverfladen. Men du behøver ikke bekymre dig om højdeskræk - bare læn dig tilbage og nyd turen.

ANNONCE
Selv Batman ville lave i bukserne
UNIMOG U1300 SE 6.4

Det ligner måske en ganske almindelig Unimog, men den her Unimog U1300 SE 6.4 blev speciallavet til Arnold Schwarzenegger sidste år, og nu sælger han den altså videre, så en heldig køber kan få sig et kradsbørstigt mandfolke-køretøj til at cruise rundt i. Det 7,5 ton tunge monster har kørt 21.000 kilometer, og ekstraudstyret inkluderer 22 tommer fælge, bakkamera og et elektrisk spil, mens du sikkert også vil blive glad for Arnold Schwarzeneggers autograf på instrumentbrættet. Get to da Unimog.

ANNONCE
Selv Batman ville lave i bukserne
BOOSTED BOARD

Det giver god mening at udstyre skateboardet med ekstra motorkraft, så du ikke kun er afhængig af tyngdekraften og dine ben for at få fart på skidtet, og  Boosted Board giver hele 2,6 hestekræfter ved hjælp af de to elektriske motorer. Det lyder måske ikke af så meget, men det er faktisk nok til at skyde brættet op på 32 km/t - det er ret hurtigt på et skateboard.

ANNONCE
Selv Batman ville lave i bukserne
WIDER 42

Den perfekte løsning til havs er ikke altid en større båd - bare spørg gutterne i Dødens Gab. I stedet kan der være brug for en smartere båd, og det er Wider 42 i dén grad. Den 42 fod lange yacht er nemlig i stand til at skifte form, så du kan trykke på en knap og på kun 12 sekunder gøre midtersektionen bredere og dermed få 18 kvadratmeter til gæsterne. Det er da et ok trick, og smid så lige en masse kulfiber i designet, køkken, badeværelse, 370 hestekræfter fra motoren og en topfart på 80 km/t ind i mikset, og så har du en sej sejler med masser af plads, der burde være i stand til at imponere sildene. Altså de tobenede af slagsen.

ANNONCE
Selv Batman ville lave i bukserne
RYNO MOTORS

Det ser småfarligt ud med en ethjulet motorcykel, men det ligner til gengæld en sjov køretur. Ryno Motors bruger batterikraft til at komme op på 20 km/t, og selvom det ikke er voldsomt meget, er vi ikke helt sikre på, at det er rart at køre stærkere med røven plantet på et enkelt dæk. Det kræver til gengæld ingen pedalkraft, og så kan du jo slappe af i trafikken, mens de andre på vejen undrer sig over, hvorfor du kører rundt uden et bagdæk.

Nå, nu skal vi ud og lede efter et lift. Du kan surfe videre på Mandesager.dk, hvis du vil se flere seje sager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce