Magasinet M!

Selvkørende sommerdruk

Var det noget med en motoriseret køleboks til bajerne? Her er 6 sager til en skarp omgang sommerdruk.

Selvkørende sommerdruk
CRUZIN COOLER 1000W SCOOTER

Sikke en fin pige, men vi vil faktisk lige fokusere på hendes smarte transportmiddel. Cruzin Cooler 1000W Scooter er nemlig en mobil køleboks med både hjul og et styr, så du kan smide den op på 20 km/t, mens du samtidig sidder på en ramme øl, der bliver holdt på en sval drikkevenlig temperatur. Det er det eneste transportmiddel, vi har brug for her om sommeren.

ANNONCE
Selvkørende sommerdruk
HOPS HOLSTER 12 CAN AMMO PACK

Du kan nok ikke holde 12 dåsebajere i hænderne på samme tid, men så er det jo godt, at du kan spænde stifterne fast på overkroppen ved hjælp af Hops Holster 12 Can Ammo Pack. Så er der styr på ammunitionen. Udover den smarte opbevaring får du desuden den heldige sidegevinst, at hver enkelt rum i hylsteret er isoleret og dermed holder øllene dejligt kolde, og så kan du fodre gutterne med forfriskninger.

ANNONCE
Selvkørende sommerdruk
CUPSCO 12 CUP STAINLESS BEER PONG

Øl-pong er et genialt spil om sommeren, og Cupsco 12 Cup Stainless Beer Pong er et blæret sæt i rustfrit stål med 12 krus i en praktisk kuffert, så du kan tage det med til fest, og der er endda smidt 3 bordtennisbolde med i pakken, hvis du vil i gang med det samme. CupsCo giver livstidsgaranti på krus og kuffert - ikke på bordtennisboldene.

ANNONCE
Selvkørende sommerdruk
HAVEBORD MED KØLER

Det er ret utroligt, hvilke genialiteter du selv kan bikse sammen med en smule kreativitet og en håndfuld knofedt. Se bare på det her bord. Det er noget så simpelt som et havebord med indbygget køler, og hvis du har lidt tid tilovers her til sommer, kan du sagtens bygge det selv. Du skal bare bruge simple materialer som en bunke træ, nogle skruer og et par aflange plastikkrukker, der normalt ville blive brugt til planter, men i det her tilfælde i stedet har plads til is og dine drikkevarer, og så har du et oplagt gør-det-selv-projekt til festen.

ANNONCE
Selvkørende sommerdruk
BARREL

Det er sgu svært at slå en tønde øl, og det er lige præcis, hvad du får med Barrel, der er hamret sammen i Danmark af bøgetræ fra de danske skove. Tønden har plads til 5-liters dåser, som du frit kan udskifte og dermed vælge mellem et hav af mærker, så du ikke er tvunget til at hælde det samme i halsen, og der er heller ikke behov for strøm for at få øl ud af hanen - hvilket jo er meget rart, når du drikker udenfor.

ANNONCE
Selvkørende sommerdruk
JÄGERBONDS

Du kan dokumentere hele festen med den her app. JägerBonds er Jägermeisters app til både Android og iOS, og den virker ved, at du opretter en gruppe for gutterne, hvorefter I forbinder jeres konti på de sociale medier til begivenheden. Så sørger Jägerbonds automatisk for at indsamle billeder og video fra jeres bytur for til sidst at mikse det hele sammen til en video fra festen tilsat musik. Jeps, det kan godt være farligt.

Skål, og pas nu på hinanden derude. Hvis du leder efter flere sager til druk-arsenalet, kan du temmeligt sikkert finde det på Mandesager.dk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE