Magasinet M!

Sex som mandelgave

December betyder hygge og hygge betyder sex. Læs her, hvordan du tilbereder årets nemmeste dessert, der i hvert fald er hyggelig

Sex som mandelgave

Månedens scoreopskrift er leveret af 18-årige Celine Lærke Hansen, der står bag Scorekogebogen, som du kan købe gennem Turbineforlaget.

Vil du forkæle hende den lækre, som du længe har overvejet at invitere på date, med en lækker julemiddag? Start ud med en lækker forret og et par jule-inspirerede drinks, giv den gas med en udsøgt hovedret, og slut af med den mest klassiske juledessert af dem alle - Ris a la mande.

Ris a la mande er et sikkert hit blandt alle. Ikke nok med, at det er en super lækker dessert, så er den også god for økonomien og nem at lave. Og selvfølgelig, - hvis du vil være sikker på at score, skal du huske at gemme en ekstra mandel! Køb en lille gave før daten, portionsanret desserten, og placer mandlen i hendes skål. Så er der ingen tvivl om, at du vil få smilet frem.

Ris a la mande

Serveringer: 6-8 personer
Tid: 60 minutter

Det skal du bruge

200 g grødris
1 liter sødmælk
2 tsk. vaniljesukker
½ tsk. kanel
½ liter fløde
100 g smuttede mandler
Din yndlings kirsebærsauce

Det skal du gøre

Bring ris og mælk i kog. Tilsæt vanilje og kanel. Kog risene i ca. 45 minutter ved svag varme til en fast grød. Husk at røre i grøden undervejs, så den ikke brænder på. Afkøl risengrøden.

Pisk fløden til skum og hak mandlerne. Husk, at tag en mandel fra, hvis hun skal forkæles lidt ekstra på daten. Findel risengrøden med en gaffel og vend med flødeskum og mandler. Varm kirsebærsaucen op i en gryde ved middel varme.

Portionsanret Ris a la manden i flotte skåle og top med varm kirsebærsauce.

ANNONCE
Del

Seneste nyt