Magasinet M!

Sidse Kinnerup [Ugens Instacrush]

Velkommen til Sidse!

Sidse Kinnerup [Ugens Instacrush]

Det er blevet torsdag igen, og det betyder at det er på tide at lægge vejen forbi endnu et Instacrush. I dag har vi taget fat i Sidse Kinnerup

20-årige Sidse er opvokset i Ringsted, men er nu bosiddende i København K, som efter hendes eget udsagn er: "Noget mere tiltalende end provinsen, når man som mig, har lidt for meget krudt i røven."


"På nuværende tidspunkt er jeg lidt i en realiseringsperiode, hvor jeg er ved at finde ud af hvad det skal ske med mit liv. Jeg er typen som elsker at drømme stort, men oftest glemmer vejen dertil. Jeg har ladet mig høre, at det er godt at finde en fornuftig tilgang til dette, så det er det jeg forsøger på, hehe. Selvom jeg dog er mest tilhænger at tage tingene lidt som de kommer." Fortæller Sidse. 

Hvad drømmer du om, i forhold til dit modelarbejde?

"Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at jeg elsker at stå foran et kamera.

Jeg har altid syntes at det var super interessant at kunne bruge mig selv og min krop til at illustrere min kreativitet. Om det er på mine egne sociale medier, som model eller skuespiller, så er det noget som jeg føler bidrager positivt til mig, både personligt og ikke mindst på min vej mod alle de mange drømme som jeg har. Jeg vil dog sige, at min helt store passion ligger indenfor skuespillerfaget, som jeg allerede nu har smagt på. Jeg er jo bare så priviligeret at jeg har mig et udvidet netværk, hvor jeg har muligheden for at kombinere mine interesser som både model og skuespiller, på min vej mod målet." 

Hvad er dine fritidsinteresser?
"Som jeg nævnte før, så har jeg en stor interesse inden for skuespilsfaget. Dette er noget jeg prøver at dyrke så meget som muligt, sideløbende med mine sociale medier m.m. Iværksætteri har jeg også altid syntes var spændende, nok mest fordi at jeg er typen som hele tiden finder på nye ideer og planer som skal føres ud i livet - nogle gange lidt for mange. Derudover, så er jeg stor tilhænger af kvalitetstid med mine veninder, rejser, vin dates, byture og ikke mindst min hund Karla."
 

Happy Valentines Day from the bathtub in the middle of nowhere 🛀🏻💕 🌹

A post shared by Sidsekinnerup (@sidsekinnerup) on

When the music is on 🎶💃🏼w. baby @belindapanya

A post shared by Sidsekinnerup (@sidsekinnerup) on

Titte-bøøøh 🙈

A post shared by Sidsekinnerup (@sidsekinnerup) on

Live Life Loud ☠️ #blæst

A post shared by Sidsekinnerup (@sidsekinnerup) on

Good morning Italy ☀️⚓️

A post shared by Sidsekinnerup (@sidsekinnerup) on

ANNONCE

Du kan følge lidt med i Sidses hverdag på Instagram: @Sidsekinnerup og Snapchat: sidsekinnerup.

Kender du en, der bør have en plads som Ugens Instacrush på Connery.dk? 

Der er mange måder at få fat i os på, men de to bedste er følgende: Tag os ind på Instagram med #connerymag - eller send en mail til tip@connery.dk! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE