Magasinet M!

Smart hardware til din smartphone

Kig med her, hvis din mobil mangler en indbygget projektor, en svævende højtaler eller et head-up display til bilen.

Smart hardware til din smartphone
  LUCKIES SMARTPHONE PROJECTOR

Det er måske ikke verdens bedste hjemmebio, men den er der da i det mindste, og Luckies Smartphone Projector er i stand til at forstørre billedet fra din mobilskærm otte gange og fyre det op på væggen. Du skal bare samle papkassen, smide mobilen i den indbyggede holder og så kører det.

ANNONCE
Smart hardware til din smartphone
  OM/ONE

Okay, det her er en sej Bluetooth-højtaler til mobilen. OM/One svæver nemlig i luften ved hjælp af magnetisme, og så kan du ellers klemme 15 timers musik eller samtaler fra mobilen ud af kuglen per opladning, mens den stille og roligt roterer uden ledninger eller andre hjælpemidler. Det er ret imponerende.

ANNONCE
Smart hardware til din smartphone
  NAVDY

Der er slet ingen grund til at fedte rundt med mobilen, når du sidder bag rattet. Det er dumt, du er til fare for andre i trafikken og du risikerer at få en bøde. Men med Navdy kan du holde styr på navigation og notifikationer fra mobilen, mens du stadig har fokus på vejen, for den giver et head-up display på forruden ved at forbinde sig trådløst til mobilen med Bluetooth, og så kan du styre løjerne med stemmen eller gesture control takket være det indbyggede IR-kamera. Smart.

ANNONCE
Smart hardware til din smartphone
GOTENNA

Din mobiltelefon er ikke meget værd uden forbindelse til mobilnettet, og hvis du for eksempel ikke kan finde gutterne på en festival eller en ferie på et fremmed sted, er du pænt meget på skideren uden muligheden for at kommunikere. Her hjælper goTenna med lidt old school-teknologi. Den eksterne antenne bruger nemlig radiobølger sammen med mobilens Bluetooth, så du kan sende beskeder til gutterne uden egentlig at have dækning på mobilen.

ANNONCE
Smart hardware til din smartphone
  ANNEX HOLDA CASE

Hvis du foretrækker at beskytte iPhonen med et cover, kan du vel lige så godt udnytte pladsen. Og det sørger Annex Holda Case for i genial stil. Her er der nemlig plads til tre kreditkort, et par sedler og dine nøgler, som du får nem adgang til ved at slide bagsiden åben, og så er vi godt klar over, at løsningen også samler dine værdier til eventuelle lommetyve. Men sådan er der jo så meget.

ANNONCE
Smart hardware til din smartphone
  FLIR ONE

Et thermisk kamera fylder normalt ret meget, men FLIR ONE pakker altså teknologien ned i et kompakt format, så du kan udstyre mobilen med det Predator-agtige syn. Og det er ret smart, hvis du for eksempel vil undersøge elektronikken for overophedning, sikre huset mod utæt isolering eller lige tjekke temperaturen på damerne.

Så er der ikke mere smart tilbehør til din mobil lige her, men du kan jo hoppe videre til Mandesager.dk, hvor der er en hel overflod af smarte sager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt