Magasinet M!

Snif din røg

Klassisk, britisk snustobak hjemsøger for tiden de danske drengehybler 

Snif din røg

Rygeforbuddet har gjort smøgerne besværlige og umoderne, når man skal på diskotek og se på damer - så hvad gør man så? Drengerøvens svar på spørgsmålet er at købe 'snuff' - eller snustobak, som morfar ville kalde det.

Pulveret er lovligt at indtage på dansegulvet, da der er tale om røgfri tobak, og som sidegevinst får du ikke gule tænder. I modsætning til den svenske form for snus skal tobakken nemlig ikke masseres rundt på gummerne, men sniffes. Lidt scary - men også sejt.

Snustobak stammer oprindeligt fra 1400-tallet og har aldrig rigtig vundet indpas herhjemme, men ser nu ud til at kunne få et comeback. I hvert fald, hvis det står til M!-læser Kristoffer Glavind, der har hentet det klassiske mærke McChrystals Snuff til Danmark. McChrystals stammer fra England og er blevet fabrikeret siden 1926. 

Vi lod M!s tungt rygende Praktikant smage på det britiske pulver, der er tilsat mentolsmag. "Smagen er ikke så frisk, faktisk mere stærk, men det er helt sikkert vanedannende," lød hans dom, og man kunne se, han faktisk mente vanedannende som noget positivt. Du kan læse mere om Kristoffers 'snuff'-projekt på siden her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce