Magasinet M!

Sommerens hedeste gadgets

Vi har fundet gadgets til dig som både elsker OG hader sommeren.

Fixie-cykel til den sommerglade

 

mmm.dk - Sommerens hedeste gadgets mmm.dk

Fixie-cykel

Hvis du bor i en større by, hader du helt sikkert at køre bil eller bus i myldretiden. Og der findes da heller ikke noget mere ulideligt end at være fanget i en 160 grader varm bus, når man bare allerhelst vil ud og mærke den friske luft og kølige brise. Med denne lækre fixie-cykel garanterer vi, at du kommer hurtigere frem i byen, end hvis du tog bilen eller bussen. Samtidig får du lov at mærke den førnævnte kølige brise og som prikken over i'et er det jo også godt for helbredet (og med til at holde ølmaven på et minimum). Fixie-cyklen er ideel til byboen, der har en lille stuntmand gemt i maven. Se evt. nedenstående video.

 

Kan købes her:

Engle-sneakers fra Adidas

 

 

ANNONCE
mmm.dk - Sommerens hedeste gadgets mmm.dk

 

Sneakers går til alt! Sommermode, vintermode, casual tøj eller jakkesæt. Med Adidas' Engle-Sneakers garanterer vi dig oven i købet, at du får lov at skille dig ud fra mængden af andre 'dødelige' sneakers-elskere. For med vinger bag på skoene vil folk helt sikker ikke kunne undgå at lægge mærke til dig. Om skoene også kan flyve, synes vi, du skal lade komme an på en prøve. Husk at sende en eventuel video herind.

 

Hvid PS3

 

ANNONCE
mmm.dk - Sommerens hedeste gadgets mmm.dk

XBOX 360 er netop kommet ud med deres lille og støjsvage spillekonsol. PS3 som i forvejen er lille og sexet svarer nu igen med denne hvide model. Den medfølgende controller er selvfølgelig også hvid. Desuden er der blevet lanceret to nye harddisk-konfigurationer på 160 GB og 320 GB, som erstatter de nuværende, der er på 120 GB og 250 GB. Så hvis du ligesom Pøllehornet ikke rigtig kan tåle solen, kan du passende tilbringe din sommer indendørs med dette hvide bæst.

 

Lyssværd fra Wicked Lasers

ANNONCE
mmm.dk - Sommerens hedeste gadgets mmm.dk

M!s chef-A.D.'er er verdens største Star Wars-fan. Derfor blev han da også helt kuldret, da han hørte om det nye lyssværd fra Wicked Lasers. Spyder III som vidunderet hedder kan dog ikke skære igennem krop og lemmer. Det er måske også meget heldigt, da det nemt kunne ha' udviklet sig til et blodbad mellem vores A.D.-assistent, som er Star Trek-fan og den 'gamle', som sværger til Star Wars. 'Sværdet' kan dog derimod sagtens gøre en person blind eller give forbrændinger. Voldsomt.

 

Kan købes her:

 

iPhone 4 "kofanger" - Vapor4

ANNONCE
mmm.dk - Sommerens hedeste gadgets mmm.dk

Før den overhovedet er kommet til Danmark frygter iPhone-fans for "antenne-problemet". Hvis man nu ser bort fra, at de fleste signalproblemer i USA egentlig skyldes dårlig dækning i det enorme land, er her en rigtig lækker "bumper", som skulle sikre dig mod antenne/signalproblemer og mod stød og slag. Og så er den tilmeld den fedeste af sin slags på markedet. For cirka 600 danske kroner kan den også fås i carbon. Blæret.

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce