Magasinet M!

Sommerens sejeste sager

Kom bare med solen, så de her seks stykker grej kan komme ud og lege.

Sommerens sejeste sager
BLASTMASTER XL

Så er der fuld knald på lyden. Blastmaster XL er et rullende musik-monster med en teoretisk effekt på 2.000 Watt, en vægt på lige knap 100 kg. og fire hjul, så du kan tage den med på tur, og det kunne der jo godt blive brug for her til sommer med udendørsfester og et par festivaller.

ANNONCE
Sommerens sejeste sager
GRILL N CHILL

Her er det perfekte stykke udstyr til en ordentlig omgang grill i baghaven. Grill N Chill leverer nemlig saftige bøffer fra grillen, kolde drikkevarer fra fadølsanlægget og isboksen og sprøde toner fra det indbyggede musikanlæg. Det er grill på mande-niveau.

Sommerens sejeste sager
SUBWING

Du kan sagtens flyve under vandoverfladen - især hvis du har en Subwing. Den seje undervandsvinge består af to kulfiberplader, der er hold sammen af et beslag, så du kan bruge hænderne til at vippe vingerne og dermed styre flyveturen gennem vandet. Og så undrer du dig sikkert over, hvor fremdriften kommer fra? Jo, den kommer fra en speedbåd, der trækker de to kabler, du kan se på billedet.

ANNONCE
Sommerens sejeste sager
PARROT BEBOP

Der er altid plads til forbedringer, og Parrots nye drone tager et gevaldigt skridt opad på gadget-stigen i forhold til deres tidligere flyvende modeller. Parrot Bebop er for eksempel udstyret med et 14 megapixel kamera med fiskeøje-objektiv til at få det hele med, og der er mulighed for at få leveret de levende billeder direkte til et par VR-briller fra Oculus Rift. Det er ret sejt. Den nye Skycontroller er også rimeligt liret, for den har plads til en tablet eller mobiltelefon, mens du får to joysticks til at styre dronen i en imponerende rækkevidde på helt op til to kilometer.

ANNONCE
Sommerens sejeste sager
GIBBS QUADSKI

Der er slet ingen grund til at tage en ATV til stranden og skifte til en vandscooter for at komme ud i bølgerne, når du kan få en samlet løsning til at klare både landjorden og bølgerne. Jeps, det kan Gibbs Quadski. Den er nemlig udstyret med en 140 hestekræfters motorcykelmotor fra BMW til at sparke de fire hjul op på 75 km/t, og når du rammer vandet, gemmer den de runde af vejen, så en jetmotor og bundens udformning som et bådskrog overtager kontrollen.

ANNONCE
Sommerens sejeste sager
OPEN AIR CINEMA 16 X 9

Du kan hurtigt blive nabolagets mest populære fyr med en Open Air Cinema 16 x 9 i baghaven. Den samlede pakke består af en enorm oppustelig skærm på 220", en Sanyo projektor, højtalere og en DVD-afspiller, så du du kan afholde de vildeste filmaftener i det gode vejr. Skærmen vejer lidt over 9 kilo, og den er pænt nem at puste op og pakke ned igen, hvis det pludselig skulle begynde at regne.

Så er der ikke mere legetøj lige her, men hvis du smutter forbi Mandesager.dk, finder du en gigantisk bunke af sejt grej.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce