Magasinet M!

Spark festen i gang

Her er 5 gadgets, der med garanti vil sparke hvilken som helst fest i gang.

Spark festen i gang
Duff Beer - I Homers ånd
Homers yndlings ølmærke hedder Duff. Det ved enhver Simpson-fan. Og nu kan du byde dine gæster velkommen med en ramme Duff-øl - helt i Homers ånd. Vi har ikke selv smagt den orange øl, så vi ved rent faktik ikke, om den er god. Men hvis Homer drikker den, er den også god nok til os. På den anden side tvivler lidt på, at Homer er kritisk, når det kommer til øl.

Pris: ca. 220 kr for en ramme med 24 stk.

Kan købes her:
ANNONCE
Spark festen i gang
Angry Birds Dock - Sæt gang i musikken med de sure fugle!
Mens I nyder (eller bæller) jeres Duff-øl, kan I jo passende lytte til musik fra din seje Angry Birds-dock. Den spiller ikke så højt, men det er jo også stadig tidligt på aftenen. Den vil passe perfekt ude i køkkenet, hvor festen jo alligevel altid ender. 

Pris: ca. 450 kr.

Kan købes her:
ANNONCE
Spark festen i gang
The Daiquiri Whacker - Den benzindrevne blender til manden
Nu har I drukket rammen med din 24 Duff-øl. Og måske mere til. Nu er det tid til at hive det tunge skyts frem. Gem din kærestes fesne pige-blender væk og find denne benzindrevne, 'daiquiri-destroyer' frem. Monster-blenderen vil især være et hit på stranden, da den jo er benzindrevet. Og netop det, at den er totalt overkill i hjemmet, gør den ekstra fed.

Pris. Ca. 1.500 kr.

Kan købes her:
ANNONCE
Spark festen i gang
Titanic- og isbjerg-isbakke - Forkæl din drink
Der er ikke noget værre end at drikke en varm drink eller cocktail. Så sørg for at have køleskabet spækket med isterninger. Denne bakke, der former dine isterninger som Titanic og et isbjerg, er intet mindre end genial. Desværre er der ikke plads til så mange isterninger, så du bliver nok nødt til at investere i minimum et par stykker. Men hvad gør det, når isterningebakken nu er så billig.

Pris: 39 kr. 

Kan købes her:
ANNONCE
Spark festen i gang
Cerwin-Vega VE-15F - Giv Roskilde-festivalen baghjul!
Banker alkoholdet i blodet? Så er det blevet tid til at hive det - meget - tunge skyts frem. Helt præcist vejer højtalerne fra Cerwin-Vega 30 kg - stykket. Og med den voldsomme 15"-bas, vil du kunne give selv Orange Scene på Roskilde Festival baghjul. Har du en møgirriterende under- eller overbo, der spiller høj musik på de skæveste tidspunkter, er det nu, du kan få din hævn.

Pris: 2.699 kr./stk

Kan købes her:
ANNONCE
Spark festen i gang
Vil du ha' flere gadgets? Så se her:
Del

Seneste nyt

Annonce