Magasinet M!

Style dine fødder

6 par fede sneakers, der gør dine fødder sejere end dig.

Style dine fødder
CONVERSE - "FAST BREAK" LIMITED EDITION CALFSKIN SN

Converse laver ikke kun all-Star-modeller. Denne 'Fast Break' Limited Edition i kalveskind er er godt bud til dig, der er stor fan af Converse, men vil prøve noget nyt. Og så kan vi - næsten - garantere dig, at du ikke vil løbe ind i nogen med samme model.

Pris: 1.093 kr.


Kan købes her
:
ANNONCE
Style dine fødder
Adidas - Campus 80s

Selvom kalenderåret skriver 2012, er det stadig 80'erne, der styrer for hårdt. Her er det Adidas, der har valgt at smide en retro-model ud på gaden. Den er skam tilpas 'old school' til, at vi ville hoppe i dem.

Pris: 799 kr
.

Kan købes her:
Style dine fødder
CONVERSE - FLAG DISTRESSED CANVAS HIGH TOP SNEAKERS

Måske er du ikke "Boooooorn in the USA", men derfor er der ikke noget i vejen for at trække i disse fede All Star-støvler fra Converse. Converse vil aldrig gå af mode, men det betyder også, at du dagligt vil støde ind i adskillige mennesker, der render rundt i netop Converse-støvler. Derfor skal du vælge denne model, der skiller sig ud fra de øvrige klassiske farver.


Pris: 669 kr.

Kan købes her:
ANNONCE
Style dine fødder
Bruno Bordese High-Top Sneaker

Den italienske designer Bruno Bardese mener, du skal gå i denne høje sneaker-støvle til sommer. Og det ville vi faktisk ikke have det mindste imod. Der er ingen snørrebånd eller velcro til at holde fødderne på plads. Men bare rolig, vi er ret sikre på, at du frit kan bevæge dig i dem alligevel.

Pris: Ca. 1.900 kr.

Kan købes her:
ANNONCE
Style dine fødder
Style dine fødder
Y-3 sneaker

Den er dyr, ja. Men den er satme også lækker. Det er den japanske designer Yohji Yamamoto og Adidas, der står bag sportsmærket Y-3. Ønsker du at skille dig bare lidt ud fra mængden, er det den her vej, du skal gå.

Pris: Ca. 1.600 kr.

Kan købes her:
Del

Seneste nyt