Magasinet M!

Superkræfter og super rigdom: Hvem er de rigeste superhelte nogensinde?

Vi kan hurtigt blive enige om, at det er ret sejt at være superhelt. Du har superkræfter, de absolut vildeste gadgets og banker badguys til gelé. Men det er jo ikke billigt at være superhelt - specielt ikke, hvis du skal finansiere hele gildet selv. Men hvem er egentlig den rigeste af dem alle?

5. Emma Frost

Rigdom: 7 - 20 mia. kroner.

Ikke en lige så profileret superhelt, som de andre på listen. Frost var tidligere en skurk, men har nu sluttet sig til de gode, hvor hun hjælper med sine evner som tankelæser - og rigdom. Hun er bestyrelsesformand og direktør for Frost International, som er et stort elektronik konglomerat (et stort selskab, som ejer mange mindre selskaber, red.).

Der er ikke et specifik tal på, hvor mange penge hun råder over, men hun sponserer X-Men-gruppens hovedbase på en ø - hvilket nok ikke er billigt.

ANNONCE
Superkræfter og super rigdom: Hvem er de rigeste superhelte nogensinde?

4. Professor Charles Xavier

Rigdom: 23 mia. kroner.

Endnu en X-Man, som leder og grundlagde teamet og sikkert også skæpper godt i pengekassen. Hans rigdom blev afsløret af skurken Fantomex, som forsøgte at afpresse 'fessoren for alt, hvad han havde. Eftersom han egentlig kan læse alles tanker og finde alle mennesker på jorden, så burde man tro, at han ville have flere penge. Men måske er han fokuseret på andre ting.

ANNONCE

3. Bruce Wayne/Batman

Rigdom: 62 mia. kroner.

Batmans superkræfter er faktisk at være super-fucking-rig nok til at købe alle gadgets og karatetræning. Forbes har prøvet at vurdere hans rigdom, hvor de landede på 62 mia. kroner og hans selskab, Wayne Enterprises, til at have en værdi på 214 mia. kroner.

ANNONCE
Superkræfter og super rigdom: Hvem er de rigeste superhelte nogensinde?

2. Tony Stark/Iron Man

Rigdom: 85 mia. kroner.

Manden i jernkostumet overhaler lige akkurat Batman (hvis 20 mia. er tæt løb?). Overraskende nok, så rangerer Forbes godt nok Iron Mans formue til at være større end Batmans, men værdien af Iron Mans selskab - Stark Industries - til "kun" at være 136 mia. kroner værd. Det skal vist have noget at gøre med Bruce Waynes filantropi, men det skal vi ikke kloge os på.

ANNONCE
Superkræfter og super rigdom: Hvem er de rigeste superhelte nogensinde?

1. T'Challa/Black Panther

Rigdom: 616.138 mia. kroner(!)

En af de mindre kendte superhelte for folk, som ikke læser tegneserier. Men Black Panther må uden tvivl være den rigeste fiktionelle person nogensinde. Altså, tjek lige, hvor absurd stort det tal er!

Men hvordan kan det lade sig gøre? T'Challa er konge af det lille fiktionelle afrikanske land Wakanda, hvor næsten hele verdens beholdning af det ultrasjældne metal Verbranium befinder sig. Et superstærkt metal, som fx Captain Americas skjold er lavet af.

Ifølge tegneserierne, så koster det knap 70.000 kroner per gram.

Wakanda har bokse med 10.000 tons af det stads, så det er pænt mange penge. Omvendt skal de lige omsættes i penge først.

Der kommer i øvrigt en Black Panther film i 2018, så der kan vi måske blive lidt klogere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce