Magasinet M!

Tegneseriekoner til tosserne

De gør tingene lidt anderledes i Japan...

Tegneseriekoner til tosserne

Af: Casper Christensen

Japanerne er et fint og dygtigt folkefærd, men engang imellem (ret ofte faktisk) udviser de tegn på at være komplet tossede. En del af den japanske kultur, der virkelig voser japanernes til tider bizarre tankegang, er deres tegneserier - manga. Disse serier er så uhørt populære, at folk kan blive helt besat af dem. Således er der nu en fyr i Japan, Taichi Takshita, der er i gang med at indsamle en million underskrifter, i et forsøg på at gøre ægteskab med tegneseriefigurer juridisk muligt. Bare i løbet af få uger, har han samlet mere end 1.000 underskifter sammen. Det er 1.000 mennesker der gerne vil giftes med tegneseriefigurer! Takashita skriver på sin begæring: - "Jeg er ikke længere interesseret i tre dimensioner. Jeg ville gerne blive en beboer i en todimensionel verden. Dette er dog endnu ikke muligt med nutidens teknologi. Derfor, som det mindste, ville det være muligt atjuridisk gifte sig med en todimensionel karakter?". Det er svært at sige, om Takashita mener det alvorligt, men der er ingen tvivl om, at de folk der har underskrevet hans manga-ægteskabs-begæring, mener det seriøst. Et par citater fra begæringen:

- I lang tid har det kun været muligt for mig at blive forelsket i todimensionelle personer, og i øjeblikket har jeg en, jeg virkelig elsker.
- Selvom om hun bare er fiktion, er det stadig kærlighed. Jeg vil for alt i verden gerne ha' dette system gjort juridisk lovligt.

Dette i et land der ikke engang anerkender ægteskaber mellem folk af samme køn, men hvis denne lov bliver godkendt, vil vi gerne lægge beslag på Ariel fra Den Lille Havfrue, Jessica Rabbit fra Roger Rabbit og Smølfine. Oh yeah!

ANNONCE
Del

Seneste nyt