Magasinet M!

Test af trimmere

På opfordring fra flere læsere tester vi trimmere til ansigt, hoved og krop

Hoved - Philips Multigroom Multitrimmer

Er du træt af at bruge en millard, hver gang du går til frisøren? Så er Philips Multigroom Multitrimmer svaret på dine bønner. Denne trimmer kan nemlig sørge for at holde manken nede med sine 9 klippeindstillinger. Og det gælder også, hvis du skulle være i besiddelse af et flot hipster-skæg. Vi har selv testet den på hårmanken og må indrømme, at vi er ret imponerede over, hvor præcist den klipper håret - helt uden at rive.

 

Ansigt - Philips

ANNONCE
mmm.dk - Test af trimmere mmm.dk

Stubbetrimmer Professionel

Ubarberet er det nye barberet. Engang fik skægstubbe dig til at ligne en hjemløs. Det var dengang i 90'erne. Nu er 3 dage-gamle skægstubbe helt acceptable og får dig til virke mere sexet ifølge vores søde kolleger på Woman. Men der findes altså en hårfin grænse her (fik i den? Hårfin). For skægget må gerne trimmes, så det ikke bliver for langt og dermed sjusket at se på. Madrester i skægget er nemlig ikke særlig frækt. Til at holde skægvæksten nede på et acceptabelt niveau er Philips Stubbetrimmer Professionel helt genial. Den klarer nemlig jobbet i løbet af ingen tid. Og dét helt uden at irritere huden. Det kan vi godt li'.

 

'M! anbefaler'

 

ANNONCE
mmm.dk - Test af trimmere mmm.dk

Bryst - Philips Ultimativ Bodygroom

Strandsæsonen nærmer sig. Og det er jo ganske fint, hvis du har en fin og veltrimmet krop. Har du derimod samme kropsbehåring som en fuldvoksen varulv, er det ikke så heldigt. Det er nemlig få piger, der tænder på en 'Robin Williams-hårmanke' på brystet og maven. Man bare rolig, hjælpen er nemlig på vej i form af Philips bodygroomer, som virker som en 2-i-1-groomer. Med den ene ende kan du trimme bryst-håret, så man rent faktisk kan skimte hud og med den anden side gå all-in og barbere det hele af.

Læs også M! tester skrabere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE