Magasinet M!

Til fest med HTC, Dr. Dre og Lady Gaga

HTC inviterede M! en tur til London, hvor vi blev præsenteret for den spritnye Sensation XL...

mmm.dk - Til fest med HTC, Dr. Dre og Lady Gaga mmm.dk

HTCs nye flagskibsmodel hedder meget passende Sensation XL. Skærmen på 4,7" er 0,4" større end HTCs egen Sensation og hele 63% større end iPhone. Det gør Sensation XL ideel til surf og film. Og da XL kommer med HTC Watch, et program og en tjeneste, der giver dig direkte adgang til en stor samling film og tv-serier, får du virkelig fuld udbytte af den store skærm. Men på trods af den overvældende størrelse virker Sensation XL på ingen måder klodset. Telefonen er f.eks. kun 9,9 mm tyk og vejer beskedne 162,5 gram.

 

Der hvor HTC skiller sig ud fra mængden af andre smartphone-producenter er lyden. I august i år indgik HTC nemlig et samarbejde med rappens godfather Dr. Dre og hans Beats by Dr. Dre-høretelfoner. Derfor leveres HTC Sensation XL med de nye, lette øretelefoner urBeats?, der er udviklet specielt til Beats-lydprofilen i telefonen. Og på trods af at vi testede dem i et stort rum med masser af baggrundsstøj og høj musik bankende ud af enorme højtalere, kunne vi klart fornemme den krystalklare lyd. Hvis man er vant til de hvide in-ears fra iPhone/iPod, får man sig en gedigen positiv overraskelse.

 

HTC Sensation XL kommer ud i starten af november. Hvad synes du? Er 4,7" for meget, eller er skærmstørrelsen helt perfekt?

 

Se alle billederne fra den vilde efterfest med bl.a. Dr. Dre og Lady Gaga her: 

ANNONCE
Del

Seneste nyt