Magasinet M!

Ud i kulden

Det er køligt udenfor. Så tjek lige det her ud.

Ud i kulden

Kombiner en sweatshirt med et par smalle jeans og et par fede sneakers for at være cool i kulden. Tilsæt en dunjakke, der holder dig lun, og husk endelig, at et halstørklæde ikke bare er praktisk, men også kan se fedt ud.

Ud i kulden
  HUMMEL

Når Hummel indgår et samarbejde med to stilsikre blog-herrer og en übersmart sportsbutik, kan resultatet ikke blive andet end godt. Samarbejdet har blandt andet resulteret i et jersey-sæt med friskt print - og med matchende sneakers. Udtrykket er street og afslappet, men med et sjovt twist.

Sweatshirt fra S for Sneakers and Créol brothers for Hummel. Pris: 700 kr.
Shorts  fra S for Sneakers and Créol brothers for Hummel. Pris: 500 kr.
Sneakers  fra S for Sneakers and Créol brothers for Hummel. Pris: 800 kr.

ANNONCE
Ud i kulden
  WRANGLER

Wrangler laver tidløse og brugbare styles, som f.eks. disse skjorter. Gå efter klassisk denim eller en skjorte-model i friskere farve som mat orange. Sidstnævnte står sig godt med et par mørke jeans, der giver en fed kontrast.

Skjorte fra Wrangler. Pris: 500 kr. (orange)
Skjorte fra Wrangler. Pris: 500 kr. (denim)

ANNONCE
Ud i kulden
  NN.07

Enhver fyr har brug for lidt lækkert basistøj i klædeskabet. Match skjorte og strik i farverne for et velklædt og rent udtryk, der står skarpt til både chinos og jeans.

Strik fra NN.07. Pris: 799 kr.
Skjorte fra NN.07. Pris: 899 kr.

Ud i kulden
  JACK & JONES TECH

Kør retro-stilen og kast dig ud i en tracksuit fra Jack & Jones Tech. Den modige trækker i hele sættet samtidig, ellers fungerer det fint med at bruge delene hver for sig. Perfekt at iføre sig i en slapper på sofaen eller på vej til træning.

Jakke fra Jack & Jones Tech. Pris: 350 kr.
Bukser fra Jack & Jones Tech. Pris: 300 kr.

ANNONCE
Ud i kulden
  A QUESTION OF

Mangler du svar fra folk, så er denne T-shirt en kæk reminder til dem. RSVP står for Répondez s'il vous plaît på fransk, og udover det fede print, så er A Question også kendte for at gå op i økologi og gode arbejdsforhold på fabrikkerne, hvor deres tøj bliver lavet. Vi giver dem thumbs up herfra!

T-shirt fra A Question Of. Pris: 350 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce