Magasinet M!

Ure: Klassisk, hårdt eller sjovt.

For de fleste mænd er uret nærmest det eneste smykke. Så selvfølgelig skal du have noget fedt.

Ure: Klassisk, hårdt eller sjovt.

Af: Martin Finnedal


Junkers

De fleste kender firmaet som producenten af det legendariske WWII schnellbomber JU-88. Men Junkers leverede også urene til piloterne, og netop disse vintage-ure er stadig voldsomt populære.
To af de mest klassiske er 6230 og 6234. Begge har mekanisk urværk og med det in mente finder du dårligt federe ur i den prisklasse.

PRIS: Ca 1700 kroner

Køb det

Se det i GALLERIETSuunto Stinger

Finske Suunto er kendt for en bred vifte af sportsure og for mottoet 'Replacing Luck'. Om du dyrker golf, sejlsport, skisport eller dykning har Suunto et ur til dig. Stinger er et af de mere populære til scuba/open water dykkere. Det regner dit iltforbrug og dine sikkerhedsstop ud hvad enten du dykker med normal ilt eller nitrox.

PRIS: Ca 4000 kroner

KØB DET

Se det i GALLERIET


Active Reacto Èn ting er sikkert: Hvis du ikke kan lide opmærksomhed, skal du IKKE gå med dette ur. Det er så japansk, som noget kan være. Tiden måles ved at lægge resultatet af de individuelle målinger sammen, og det skulle vist nok være til at finde ud af. Der følger brugsanvisning med.

PRIS: Ca 750 kroner

KØB DET

Se det i GALLERIET

 

Airain Airforce Mechanical
Mellem det klassiske, funktionelle og moderne ligger det schweiziske urfirma Airain, der bruger børstet stål og ridsefrit hardlex krystalglas. Airain er det perfekte tilbehør til den sporty og skarpslebne forretningsmand - eller andre, der vil se ud om som de har styr på det.

PRIS: Ca 7500 kroner

KØB DET

Se det i GALLERIET
TX5 LED
Ja, hvad skal
vi sige? Hvis du har et svagt punkt for de første Casio digitalure, vil du elske TX5. Det er småt og firkantet og et eller andet sted ret uskønt. Men det er vel også charmen. Har du en lidt funky kæreste kan det lige så vel være gaven til hende som til dig selv. Og prisen er vel til at tale med.

PRIS: Ca 550 kroner

KØB DET

Se det i GALLERIET

 
Læs om uret fra Special Ops

Mere Gadgets & Lir

Hvad er det fedeste ur? Deltag iDEBATTEN

ANNONCE
Del

Seneste nyt