Magasinet M!

Verdens lækreste fodbolddommer forudsagde Milan-sejr med dette frække numse-billede

Se også, hvordan en venskabskamp i Argentina for anden uge i træk endte i en sand blodrus, når vi giver dig de bedste og skæveste ting fra ugen, der gik, i sportens verden.

Ugens venskabskamp

I sidste uge skrev vi om en venskabskamp i Argentina imellem rivalerne Boca Juniors og River Plate, hvori der blev uddelt hele fem røde kort. Nu er den så gal igen. I går endte en træningskamp imellem Gimnasia og Estudiantes således i et masseslagsmål fire minutter inde i de oprindelige syv minutters tillægstid. Mon ikke man skulle til at genoverveje, om venskabskampe mellem rivaler i det sydamerikanske land er en god idé?

ANNONCE

Ugens kickbokser

Det her er intet mindre end genialt. Den australske amatør-kickbokser, Emiliano Rivera, gik i sidste uge med til at blive slået i maven af UFC-monstret John Wayne Parr. Helt frivilligt. Det blev optaget i slowmotion og viser blot Rivera grine af Parr's hårde "dødsstød". Der er ikke så meget mere i det, andet end at det ser sindssygt fedt ud.

ANNONCE

Ugens nyhed

I går kom det frem, at danske Kevin Magnussen angiveligt skulle have underskrevet en kontrakt med franske Renault. En ting, som skulle blive bekræftet onsdag via et live-stream på Renaults hjemmeside, og som du kan læse mere om her. Nu bliver det pludseligt sjovt at se Formel 1 igen.

ANNONCE
McLaren Media - Verdens lækreste fodbolddommer forudsagde Milan-sejr med dette frække numse-billede McLaren Media

Ugens vanvid

Det er netop komme frem, hvor mange penge det koster for firmaer og brands, der gerne vil have en reklame vist under årets Super Bowl. Og det er ikke så lidt endda. $170.000 eller næsten 1,2 millioner kroner pr sekund (!). Det skriver sitet Mashable i hvert fald. Og med en længde på mellem 30 og 40 sekunder pr reklamer koster det derfor minimum 35 millioner for en reklame. Et fuldstændigt absurd beløb. Herunder kan du se en af de reklamer, som (desværre) er blevet diskvalificeret i det opløb - primært fordi den er for fræk. Men døm selv.

ANNONCE

Ugens dommer

Hils på Claudia Romani. Hun er model, men har også licens til at dømme Serie A- og Serie B-kampe i Italien. Udover dette er hun kæmpe AC-Milan-fan, og i går uploadede hun nedenstående billede, hvori hun forudsagde, at hendes hold ville vinde 3-0 over lokalrivalerne fra Inter. Og det var præcist det, der skete.

 

A photo posted by Claudia Romani (@claudia_romani) on Jan 30, 2016 at 9:03pm PST

ANNONCE

Hvis du synes, navnet lyder bekendt, kan det være fordi, at hun tidligere har figureret som Side 9-pige samt i både FHM og M! Herunder er et udpluk af hendes Instagramprofil:

 

A photo posted by Claudia Romani (@claudia_romani) on Jan 31, 2016 at 3:08pm PST

 

A photo posted by Claudia Romani (@claudia_romani) on Jan 17, 2016 at 1:27pm PST

 

A photo posted by Claudia Romani (@claudia_romani) on Jan 16, 2016 at 11:44am PST

 

A photo posted by Claudia Romani (@claudia_romani) on Nov 20, 2015 at 3:26pm PST

ANNONCE
Del

Seneste nyt