Magasinet M!

Verdens sjoveste whisky

Er det ok at bruge kvalitetswhisky til drinks? "Selvfølgelig" siger skotterne

Verdens sjoveste whisky

Af: Martin Finnedal


Sig ordet whisky og de fleste får følgende billede i hovedet: Halvgamle mænd der andægtigt vender glasset rundt, mens de snakker om duften af egetræ og hvor de var for 12 år siden, da bryggen blev sat over.

Søg og erstat mavesure stoddere med folk, der rent faktisk har det SJOVT! Så har du formålet med Ballantines Black. Den er sammensat af 24 forskellige slags maltwhiskyer, der hver er mindst otte år gammel. Den har den karakteristiske sødme, som du også kender fra Ballantines Finest, men desuden en smag, der fordeler sig bredt og længe i munden.


Den er kraftfuld og alligevel mild, hvilket gør den drikkelig som den er, dog gerne med lidt vand. Men vi skal hilse og sige, at den er rigtigt god med ginger ale. Og nærmest fantastisk med æblejuice.

Men det er da synd at blande god whisky op til saftevand, vil mange sige. Næ, det synes Ballantines ikke. De har oven i købet givet æble/whisky-drikken navnet Apple Black. Og tættere på en officiel blåstempling kommer du vist ikke.

Ballantines Black ventes i detailhandelen til august og kommer til at koste omkring 150 kroner. Du kan dog allerede nu finde den på barer, cafeer og restauranter landet over.

Kontakt distributøren Allied-Domecq på tlf 36 88 52 00 for yderligere oplysninger.

Læs mere www.ballantines.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt