Magasinet M!

Verdens største Super Soaker skyder vand af sted med 438 km/t - og kan halvere en vandmelon

Hvis du havde taget den her med sidste skoledag og pløkket de små elever, var du nok blevet anholdt. Se den fede video af vandgeværet i aktion her.

Verdens største Super Soaker skyder vand af sted med 438 km/t - og kan halvere en vandmelon

Sommeren er over os, og hvorfor ikke fejre det med en god, gammeldags vandkrig? Find din gamle Super Soaker frem og gør damern? øh, vennerne våde. Men hvis din gamle Super Soaker er magen til denne, som du nu skal til at se, så tøv lige en kende. I videoen herunder kan du nemlig se den tidligere NASA-ingeniør og YouTuber, Mark Rober, som har bygget verdens største vandpistol.

ANNONCE

Vi (og nok alle mennesker i hele verden) vil vove at påstå, at den er livsfarlig, da den fyrer sin stråle afsted med hele 438 km/t. Det er kraft nok til at skære en vandmelon over og smadre glas - som du desuden også kan se i videoen. Selve det funktionelle er næsten det samme som i klassikeren, du legede med, da du var barn. Her pumpede du luft ind i vandkammeret og trykkede på aftrækkeren. I Robers version bruger han dog nitrogen-gas i stedet for ren luft, hvilket altså giver det imponerende resultat.

Rober er ikke helt uvant med at begå sig i verdens-største-universet. Tidligere har han bygget verdens største NERF gun, som du kan se her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE