Magasinet M!

Vi ønsker os: Dette lækre ur

Endnu et ur, vi aldrig får råd til. Men det gør ikke 'Audemars Piguet Royal Oak Chronograph LeBron James' mindre lækkert.

Vi ønsker os: Dette lækre ur

Foto @ Audemars Piguet

Lad os stoppe dig, inden du får dine forhåbninger for højt op. Denne smukke sag koster nemlig over 300.000 kr. Men hvorfor skriver I så om den, tænker du måske. Tjoh, det gør vi, fordi det er et svinelækkert ur, som vi drømmer om at eje. På samme måde som vi drømmer om at eje en Ferrari. Kommer vi nogensinde til at sætte os bag rettet? Højst sandsynligt ikke, men derfor er det stadig tilladt at drømme.

 

ANNONCE
Vi ønsker os: Dette lækre ur

Foto @ Audemars Piguet

Det schweiziske urmærke Audemars Piguet hører til i den absolutte elite, når det kommer til at producere finmekanik til dit håndled - kun overgået af et andet legendarisk urmærke, Patek Phillipe. Audemars Piguet blev stiftet af dengang kun 23-årige Jules Louis Audemars og 21-årige Edward Auguste Piguet. I april 1972 præsenterede det schweiziske urmærke deres hidtil mest kendt model og verdens første high-end sportsur, Royal Oak, som blev designet af legenden Gerald Genta, der blandt andet også står bag Patek Phillipes populære Nautilus-model. Royal Oak kan kendes ved sin ikoniske ottekantede form med 8 synlige hvidguldsskruer skruet direkte ned i urkassen. Denne form har stort set ikke ændret sig de sidste 41 år. I 1993 lancerede Audemars Piguet deres ekstreme Royal Oak Offshore-model, der markerede sig ved at være langt mere voldsomt og brutalt i sin opbygning. Uret måler44 mm og blev på det tidspunkt set som værende ret stort.

 

 

ANNONCE
Vi ønsker os: Dette lækre ur

Foto @ Audemars Piguet

Offshore-modellen er uden sammenligning Audemars Piguets bestseller og kommer i så mange varianter og limited-editons, at selv den mest hardcore Audemars Piguet-ekspert må give tabt. Men det gør ikke noget, så længe urene, de spytter ud, bliver ved med at være overdrevet lækre.

 

 

ANNONCE
Vi ønsker os: Dette lækre ur

Foto @ Audemars Piguet

Denne Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph, der hylder basketball-stjernen LeBron James, er absolut ingen undtagelse. Urkassen er i pinkguld med titanium krans, hvis grå farve matcher den smukke krokodillerem.

 

Vi ønsker os: Dette lækre ur

Foto @ Audemars Piguet

Som det ofte er med Audemars Piguets Offshore-modeller bliver denne også limiteret og er med garanti allerede udsolgt, da den kun bliver produceret i 600 eksemplarer. Der er frit udsyn til urværket gennem safir-bagkassen, så du altid kan nyde hjertet i det fine og robuste maskineri. Stopursknapperne, der er dekoreret med diamanter, kunne vi dog godt være foruden.

 

Pris: 300.000 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE