Magasinet M!

Wiha lancerer en rigtig e-skruetrækker

En elektrisk skruetrækker, der rent faktisk er håndterbar

Vi kender alle "the struggle" med den klassiske skruetrækker. Især uerfarne selvbyggere kender smerterne, men det er ikke kun amatører, der er glade for lidt elektrisk hjælp. 

Derfor har den elektriske skruetrækker også været undervejs længe, og her taler vi altså ikke de der skøre dame-skruemaskiner fra Bosch, men en skruetrækker-formet skruetrækker, med motor i håndtaget. 

Elektrikernes foretrukne skruetrækkerproducent, tyske Wiha, har netop lanceret end verdensnyhed. Den hedder Wiha speedE. 

ANNONCE

Wiha speedE er en elektrisk skruetrækker, som vi har ønsket den. 

Det elektriske drev er genialt for elektrikere, montører og andre håndværkere der dagligt har mange anstrengende skrueopgaver. 

Funktioner:

Rent praktisk håndteres den ret simpelt. Elektromotoren aktiveres med en drejeknap ved tommel- og pegefinger. Den kan selvfølgelig også anvendes som almindelig skruetrækker. 

SpeedE kan klare 800 elektriske skrueopgaver på en opladning, (Den er genopladelig). 

En intergreret materialebeskyttelsesfunktion udløses ved 0,4 Nm. Stopfunktionen gør e-skruetrækkeren særlig fordelagtig ved skrueopgaver, hvor håndværkeren ellers let kan beskadige materialet ved at overspænde skruen.

Det er altid muligt manuelt og præcist at efterspænde op til 8 Nm. Og her understøttes man af en innovativ, elektrisk skraldefunktion.

Der er også indbygget LED-lys. 

Skruetrækkeren er VDE-godkendt op til 1000 Volt, og kompatibel med Wihas slimBits.

Den er også AGR-certificeret: Forebygger og lindrer muskel- og ledskader.

ANNONCE
Pris og tilgængelighed

Wiha speedE fås i tre forskellige startsæt, der alle udover e-skruetrækkeren indeholder to genopladelige batterier, mobiloplader og transportboks. Alt efter variant indeholder sættene også tilhørende bits og momentadaptere. speedE fås i butikkerne fra uge 18. (Slut april)

Pris fra: 260 euro (ca. 2000 kroner)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce