Magasinet M!

10 nemme tricks til dig, der kommer for tidligt

En håndfuld finter til at holde længere i soveværelset!

Hvis du er typen, der ikke holder så længe i soveværelset eller måske har for svært ved ikke at blive for ophidset for hurtigt - så ved du også godt, at det kan være lidt af en lyseslukker for begge parter, hvis legen næsten er ovre, før det er begyndt.

Men heldigvis er der måder at træne det på - også uden heksedoktor-medicin og underlige remedier!

Simple teknikker, træningsmetoder og mental forberedelse - vi har fundet 10 af de bedste herunder:

ANNONCE
10 tricks mod for tidlig sædafgang

1) Start-stop-teknikken

 Under samleje eller onani, når du mærker dig nær ved at nå orgasme, skal du stoppe stimulationen og tage en pause. Gentag denne proces flere gange for at forlænge tiden før sædafgang.

2) Klemmeteknikken

 Når du føler dig tæt på orgasme, kan du trykke på området mellem pungen og anus med to fingre. Dette kan hjælpe med at reducere den seksuelle ophidselse og forlænge samlejet.

Dyb vejrtrækning

Fokuser på din vejrtrækning og tag dybe, rolige åndedrag. Dette kan hjælpe med at berolige kroppen og reducere spændinger, der kan føre til for tidlig sædafgang.

Kegel-øvelser

Styrkelse af bækkenbundsmusklerne gennem Kegel-øvelser kan hjælpe med at forbedre ejakulationskontrollen. Disse øvelser indebærer at stramme og slippe musklerne, der bruges til at stoppe urinflowet.

Masturbationstræning

 Prøv at praktisere onani ved at forsøge at forsinke orgasmen. Når du er tæt på at nå orgasme, skal du stoppe stimulationen og tage en pause. Gentag denne proces for at opbygge udholdenhed.

Træn eksempelvis med denne frække sag.

Anvendelse af tykkere kondomer

Tykkere kondomer kan mindske følsomheden og dermed hjælpe med at forlænge tiden før sædafgang.

Prøv disse kondomer.

Ændring af stillinger

 Nogle stillinger kan være mere intense og føre til hurtigere sædafgang. Prøv at eksperimentere med forskellige stillinger for at finde dem, der giver mindre stimulering og dermed kan forsinke ejakulationen.

Få inspiration til stillinger lige her.

Seksuel stimulation af andre områder

 I stedet for kun at fokusere på penisstimulation, kan du eksperimentere med at stimulere andre erogene zoner, såsom bryster, klitoris eller anus. Dette kan distrahere og forsinke sædafgang.

Kommunikation med partneren

Åben kommunikation med din partner er vigtig. Tal om dine bekymringer, og sørg for at I er på samme side. Sammen kan I finde måder at håndtere for tidlig sædafgang og skabe en tilfredsstillende seksuel oplevelse for begge parter.

Professionel rådgivning

 Hvis for tidlig sædafgang fortsætter med at være et problem, kan det være en god idé at søge professionel hjælp fra en læge eller sexolog, der specialiserer sig i seksuelle dysfunktioner. De kan give yderligere rådgivning og behandlingsmuligheder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt