Magasinet M!

10 ting der tænder pigerne

Giv den ekstra gas i soveværelset

Har du brug for at yde lidt ekstra i soveværelset? Vi har her 10 tips, der nok skal sørge for at tøsebørnene kommer tilbage efter mere...

1. Bestem!
Ja, tøserne vil gerne have ligestilling - men ikke i soveværelset. En fast stemme og et par faste hænder gør selv den hårdeste feminist blød som smør. Vis hende, at du har kontrollen, og at du ved, hvad du laver. Hvis du er nødt til, at spørge hende om det er godt - er det det ikke.

2. Hårdt, blødt, hårdt, blødt...
Forandring fryder - og sender fryd gennem damer. Rør hende blidt på skulderen - og hiv hende så i håret. Bid hendes brystvorter og pust så blidt på dem. Den konstante variationen skærper hendes sanser og gør hende ellevild.

3. Overrask hende
"Se, skat. I aften har vi Herfølges andet hold med i seng!". Nej, ikke alle overraskelser er lige gode - men tanken bag dem er. Det tager ikke din dame mange lørdage at regne din "slik, missionær, doggy og så finalen"-rutine ud. Så ryst posen! Gør noget, du ikke plejer.

ANNONCE
10 ting der tænder pigerne

4. Bare vent til far kommer hjem...

Piger har en beskidt fantasi. Dit job er at fodre den. Hvis du begynder med beskidte sms'er ved frokosttid - og sender et par stykker i timen - vil du kunne finde et styk dryppende liderlig dame udenfor din dør omkring fyraften.

5. Spil kostbar

En pige ved godt, at du altid vil have hende. Ryk ved den opfattelse. Insister på, at i aften skal den kun stå på nus og massage. Efter mange timer vil hun overfalde dig af bar frustration (overfalde på den gode måde, altså - ikke på kneppel, rocker, "giv mig dit visakort-måden")

6. Hold dig fra fisseletten

De fleste mænd går alt for hurtigt efter guldet. Det virker at gå mellem benene, ja. Men det virker endnu bedre ikke at gøre det. Bid, slik, rør og kild hende alle andre steder på kroppen end i jackpotten. Til slut vil hun klynkende trygle dig om at fylde hende ud.

7. Ice, ice baby

Meget simpelt. Din mund er varm. Hendes krop er varm. Tilsæt iskolde dråber vand eller en langsomt smeltende isterning - og TADAAA!

ANNONCE
10 ting der tænder pigerne

8. Drop romantikken

Stearinlys på en kold aften kan fungere helt OK. Men at tage hende hårdt, beskidt og uden at spørge om lov fungerer ofte meget bedre. Husk bare at: A. Kun at gøre det ved din kæreste - ellers er det mere ulovligt end kinky. B. Sig til hende, at hun er lækker. Kvinder kan engang imellem lide at føle sig brugt, men kun af mænd der elsker dem.

9. Giv dig tid

En quickie har sin charme - men prøv at sætte en hel aften af til lagengymnastik. Sørg for vand og udstrækning - og opdag at kvinder er velsignede med evnen til multiorgasmer.

10. Spørg!

Damer har også fantasier. Din kæreste venter sikkert bare på, at du skal opfylde hendes inderste drøm om at blive taget hårdt på en cykel af en mystisk spanier i den gule føretrøje - eller noget andet... Du finder kun ud af, hvordan du virkelig får hende op at ringe, ved at spørge. 

ANNONCE
10 ting der tænder pigerne
Del

Seneste nyt