Magasinet M!

15 meget mærkelige mugshots

Et lille tip, hvis du nogensinde skulle blive anholdt i USA: Dit billede kan ende på nettet...

15 meget mærkelige mugshots
Real life Two-face

I sidste uge blev manden her, Kevin Gibson, anholdt i Miami for besiddelse af hash - med intentioner om at sælge det videre. Og det blev efterfølgende til et noget bizart mugshot på den lokale politistation, da Gibson åbenbart kun havde valgt at barbere den ene del af sit ansigt. Vi ved ikke, om hans udseende er et modefænomen, der er kommet for at blive, eller om det bare er fordi, at Gibson blev anholdt midt i, at han var i gang med at barbere sig selv. Episk er det dog!

ANNONCE
15 meget mærkelige mugshots
Hvis blik kunne dræbe

Denne fyr her var vist ikke specielt tilfreds med at blive anholdt - sigtet for at have dyrket cannabis nær en folkeskole i Ohio, USA. Politiet fandt i alt 33 planter i hans hus - men tager man billedet i betragtning, nåede han vist at æde nogle af dem, inden han blev taget med på stationen.

ANNONCE
15 meget mærkelige mugshots
Laver du for mange grimasser, sætter de sig fast

Vi ved ikke, hvad manden her blev anholdt for, og vi aner heller ikke, hvad han egentlig har gang i på billedet. Lugter det grimt i lokalet? Eller er det bare et resultat af, at han lavede for mange grimasser i sin barndom og simpelthen ser sådan her ud? Vi ved det ikke.

ANNONCE
15 meget mærkelige mugshots
Helt vildt trist...

Denne mand, der blev anholdt for at have smadret en anden mands ejendom, synes åbenbart, det er virkelig trist at være blevet taget med på stationen. Åndssvagt trist. Desuden ville han nok ønske, at havde taget en t-shirt på, før politiet bankede på døren.

15 meget mærkelige mugshots
Er du sikker?

Der findes mange kategorier inden for 'sjove mugshots', og en af dem er folk, som burde have revurderet sit tøjvalg, inden de bevægede sig uden for en dør om morgenen. Det her er et godt eksempel. Jovist, måske vil hun ønske, at nogen var sammen med hende, men vi tvivler på, at vedkommende ville opfylde hendes ønske.

ANNONCE
15 meget mærkelige mugshots
Han burde have set det komme

Havde den fyr ikke nægtet at lade sig anholde for at være i besiddelse af cannabis, var han næppe havnet i dette galleri. Da han modsatte sig arrestationen, udviklede det sig helt tydeligt til lettere håndgemæng - en ting, der gjorde, at han måtte bandageres, inden billedet blev taget. Moralen? Lad være med at slås med politiet, når de vil anholde dig.

ANNONCE
15 meget mærkelige mugshots
Kostume-fest

Denne dame blev anholdt i Ohio og havde ifølge politiets rapport haft lidt af en Halloween-fest. Efter at have taget ko-kostumet på og drukket sig fuld begyndte hun at jage de nabobørn, som ringede på hendes dør for at spørge efter godter. Herefter blokerede hun trafikken på gaden udenfor og blev derfor anholdt for at forstyrre den offentlige ro og orden. Som du kan se, fik hun ikke chancen for at skifte tøj, før hun blev kørt til detentionen.

ANNONCE
15 meget mærkelige mugshots
Bjørnebanden?

Tænk dig til dette scenarie: Du er broke. Du har brug for penge. Du bestemmer dig for at begå et røveri, men du har ingen elefanthue. Hvad gør du? Venter til dagen efter, skaffer en elefanthue og begår røveriet der? Nope, disse to kompagnoner var tydeligvis mere løsningsorienterede end som så - og malede sig selv i fjæset med en sprittusch. 

ANNONCE
15 meget mærkelige mugshots
Øhhhh, okay?

Nu bevæger vi os over i den mere bizarre ende af skalaen. På flere niveauer. Denne mand var kommet op at toppes med sin udlejer og blev anholdt for at have forsøgt at køre ham ned i sin bil. Men for at sige det mildt: Det er ikke det, han gjorde, for at blive anholdt, som gør manden her interessant.

ANNONCE
15 meget mærkelige mugshots
Hvad foregår der lige her?

Ham her blev anholdt i Nevada, hvor Las Vegas som bekendt ligger. Kan det måske forklare det noget bizarre billede? Vi ved det ikke, men faktum er i hvert fald, at han blev anholdt for spirituskørsel efter at have kørt sin Mercedes ind i en mur. Hvorfor han er dækket i sølvmaling, melder historien ikke noget om.

ANNONCE
15 meget mærkelige mugshots
"Jeg er skrækslagen"

Damen her blev anholdt for at have bevæget sig ind på et privat område uden tilladelse. Det skræmte hende åbenbart så meget, at hun ikke var i stand til at opfatte, hvad der skete, før billedet blev taget. Eller er det måske endnu et tilfælde af for mange grimasser i barndommen?

ANNONCE
15 meget mærkelige mugshots
Fuldstændigt ligeglad!

Denne fætter havde røvet en 24-årig kvinde, truet hende til at give ham sin mobiltelefon og nøgler, før han beordrede hende til at tage sine sko af. Hun turde ikke at gøre andet, og da skoene var af, begyndte han at slikke hendes fødder. Interessant... Og han er tydeligvis en mand, der ikke giver en fuck for noget som helst - taget det næsevise fjæs i betragtning. 

ANNONCE
15 meget mærkelige mugshots
Gør jobbet lettere

Her har vi tydeligvis en fyr, som er optaget af, at det offentlige skal spare penge og slippe for at betale for den fængselsdragt, han skal bruge i fængslet. Hvorfor ellers skulle han iklæde sig en stribet fangedragt og lade sig anholde? Ok så, han blev anholdt på Halloween-aftenen for besiddelse af kokain - men vi vil stadigvæk give ham kredit for at have valgt sit kostume med omhu det år.

ANNONCE
15 meget mærkelige mugshots
Julemanden?

Denne langskæggede karl blev anholdt for at have været i besiddelse af cannabis. Og han er åbenbart henrykt over at være blevet taget med på stationen. Var det den gratis mad? Eller var det fordi, at han scorede rollen som fængsels-julemand juleaften? Det ved vi ikke, men ansigtsudtrykket er intet mindre end fantastisk.

ANNONCE
15 meget mærkelige mugshots
Sandsynligvis en komiker

Han han fortalt sig selv en vittighed, han aldrig har hørt før? Er det politimanden bag kameraet, som har fortalt en vits? Er han skæv? Igen må vi krybe til korset og sige, at vi ikke ved andet, end at han blev anholdt for blandt andet at have tigget. Det er trods alt ikke den mest alvorlige forbrydelse, og måske griner han faktisk bare, fordi han ved, at han vil få mad i fængslet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE