Magasinet M!

3 forskellige ting du kan bruge mandel olie til

Mandel olie er blevet super populært og det er der en rigtig god grund til. Når det kommer til mandel olie findes der nemlig et hav af muligheder, i forhold til hvad olien kan bruges til. Olien er nemlig en såkaldt multitasker og har derfor en masse forskellige anvendelsesmuligheder og mange gavnlige effekter. Er du også stor fan af mandel olie og ønsker du at vide mere om hvad den egentlig kan bruges til, så læs med videre og bliv klogere på dette.

Mandel olie; et 'must have' produkt til soveværelset

Mandel olier kan som sagt bruges til lidt af hvert og er faktisk også et super godt alternativ til glidecreme. Selvom det måske var noget du godt kunne have sagt dig selv, så findes der faktisk olier som du bestemt ikke må bruge i stedet for glidecreme, herunder for eksempel vaseline eller babyolie, da disse former for olie kan være årsagen til skedesvamp eller andre ubehagelige overraskelser i de nedre regioner. Mandel olie derimod kan med fordel bruges, som et godt alternativ til glidecreme. Desuden fungerer mandel olie også rigtig godt til massage og er derfor bare et ‘must have’ i soveværelset. Derudover har olien en rigtig dejlig duft og kan derfor være med til at skabe en god stemning i rummet. Så skynd dig ud og få fat en mandelolie til dit soveværelse!

Pleje af ansigtet

Hvis du ønsker at holde din hud silkeblød og smidig, er mandel olie det oplagte valg i forhold til pleje af ansigtet. Olien hjælper på tør og sart hud og er samtidig utrolig let at påføre. Den bedste måde hvorpå at anvende mandel olie i ansigtet, er ved først at gnuppe olien mellem dine fingre, således at den opvarmes til kropstemperatur og dermed nemmere trænger ind i huden. Igen dufter olien rigtig dejligt og er derfor super god også at bruge som ansigtspleje.

Kan også bruges i madlavningen

Det er ikke alle som er klar over det, men mandel olie kan faktisk også benyttes når du laver mad. Olien er specielt god til blandt andet pesto, salater og fiskeretter, men kan også bruges til at lave desserter, da den har en rigtig dejlig sødme og karakteristisk smag af mandel, som egner sig særlig godt i bagværk. Desuden er mandel olien også en god kilde omega fedtsyrer og er derfor også en næringsfuld olie. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt