Magasinet M!

4 fede biograffilm du skal se i april

Der er både superhelte og biler på programmet, når disse fire film får premiere i de danske biografer i april.

4 fede biograffilm du skal se i april

Ghost in the Shell

Premiere: 6. april

Med: Scarlett Johansson, Michael Pitt, Pilou Asbæk med flere

Derfor skal du se den: Den klassiske manga-film bliver nu lavet til rigtig spillefilm, når Rupert Sanders' (Snow White and the Huntsman) Ghost in the Shell får premiere med din yndlings-Scarlett i den bærende rolle som politi-cyborg. Det er svært at sige, hvad vi skal forvente, men det bliver uden tvivl en spektakulær film rent visuelt at dømme ud fra traileren.

ANNONCE

The Fate of the Furious

Premiere: 13. april

Med: Charlize Theron, Dwayne Johnson, Vin Diesel med flere

Derfor skal du se den: Well, der er vel ikke så meget at diskutere. Når en ny film i Fast & Furious-franchisen har premiere, er der dømt "watch"-pligt. Også selvom det er uden Paul Walker. Den seneste var i hvert fald møgfed.

ANNONCE

Den Anden Side

Premiere: 27. april

Med: Anders "Anden" Matthesen

Derfor skal du se den: Der er ikke tale om et nyt stand-up-show med Anden, men derimod en dokumentar, der går helt tæt på en af Danmarks største komikere - ind i hans privatliv og med bag facaden. Anders Matthesen er dedikeret og prøver konstant på at forblive original. I Den Anden Side oplever du for første gang en mand, der løber ind i en krise med stress og usikkerhed - en ting, der i den grad får ham til at overveje, om det værd at fortsætte sin karriere.

ANNONCE

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Premiere: 27. april

Med: Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper med flere

Derfor skal du se den: Yes! Star-Lord og co. er tilbage, når den anden Guardians of the Galaxy-film får premiere til maj. Heri fortsætter det akavede team deres eventyr, mens Star-Lord - eller Peter Quill, som han hedder - kommer tættere på sandheden om, hvor han stammer fra. Der bliver uden tvivl 1000 procent underholdning for alle pengene.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE