M!

4 fede biograffilm du skal se i april

Der er både superhelte og biler på programmet, når disse fire film får premiere i de danske biografer i april.

4 fede biograffilm du skal se i april

Ghost in the Shell

Premiere: 6. april

Med: Scarlett Johansson, Michael Pitt, Pilou Asbæk med flere

Derfor skal du se den: Den klassiske manga-film bliver nu lavet til rigtig spillefilm, når Rupert Sanders' (Snow White and the Huntsman) Ghost in the Shell får premiere med din yndlings-Scarlett i den bærende rolle som politi-cyborg. Det er svært at sige, hvad vi skal forvente, men det bliver uden tvivl en spektakulær film rent visuelt at dømme ud fra traileren.

The Fate of the Furious

Premiere: 13. april

Med: Charlize Theron, Dwayne Johnson, Vin Diesel med flere

Derfor skal du se den: Well, der er vel ikke så meget at diskutere. Når en ny film i Fast & Furious-franchisen har premiere, er der dømt "watch"-pligt. Også selvom det er uden Paul Walker. Den seneste var i hvert fald møgfed.

Den Anden Side

Premiere: 27. april

Med: Anders "Anden" Matthesen

Derfor skal du se den: Der er ikke tale om et nyt stand-up-show med Anden, men derimod en dokumentar, der går helt tæt på en af Danmarks største komikere - ind i hans privatliv og med bag facaden. Anders Matthesen er dedikeret og prøver konstant på at forblive original. I Den Anden Side oplever du for første gang en mand, der løber ind i en krise med stress og usikkerhed - en ting, der i den grad får ham til at overveje, om det værd at fortsætte sin karriere.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Premiere: 27. april

Med: Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper med flere

Derfor skal du se den: Yes! Star-Lord og co. er tilbage, når den anden Guardians of the Galaxy-film får premiere til maj. Heri fortsætter det akavede team deres eventyr, mens Star-Lord - eller Peter Quill, som han hedder - kommer tættere på sandheden om, hvor han stammer fra. Der bliver uden tvivl 1000 procent underholdning for alle pengene.

Del