Magasinet M!

42-årig kvinde med ZZ-skål er besat af at få sine bryster større og større

Vanvittige proportioner!Den 42-årige kvinde, som går under navnet Foxy Menagerie, blev skilt for 6 år siden - og lige siden har hun brugt alle opsparede kroner og ører på at fylde barmen til en svimlende ZZ-skål.

ZZ-SKÅL!

Det er nærmest det samme, som når vægten på badeværelset siger ‘error’.

Anyways, hun har fået ekstremt mange makovers, og hendes implantater fylder 6640 kubikcentimeter.

Men ifølge hende er det langt fra slut: “Mit mål er den perfekte timeglas med kropsmodifikationer - den skal være helt perfekt. Mine bryster vokser stadig - de har ‘udvidere’ i, så forhåbentlig rammer jeg snart 7000 cc.”  - inden hun vel og mærke skal opereres igen.

Hun indrømmer, at hun er lidt plastik-fanatiker (you don’t say?) - men hun bliver åbenbart glad efter hver eneste operation.

Hun var meget stille som barn, men begyndte at lave modeljobs som teenager - efter skilsmissen gik hun all-in og har ikke set sig tilbage siden.

Hun indrømmer dog også, at det gigantiske yver kan være upraktisk til tider - hun kan eksempelvis ikke lave mad på de to forreste kogeplader.

Og så skal hun holde fast ved gelænderet, når hun går ned af trappen, fordi hun ikke kan se trinene - og hun skal tage sko på sidelæns.

Oh well - alt for babserne, ik?

Lige nu har hun ikke et endeligt look, som bliver målet - hun tager det som det kommer, og forventer aldrig, at hun bliver endegyldigt. tilfreds.

ANNONCE
Del

Seneste nyt