Magasinet M!

5 tips til at få sæd til at smage bedre for din partner

Styr på kosten, styr på klokkeværket!

Vi taler sjældent om det, men for nogle par kan smagen af sæd spille en rolle i deres intime oplevelser. Den gode nyhed er, at der er flere sjove (og naturlige) måder at forbedre smagen på. Din kost og livsstil har nemlig stor indflydelse på, hvordan din krop smager – ligesom den påvirker resten af din velvære. Så hvorfor ikke tage sagen i egen hånd og eksperimentere med, hvordan du kan gøre smagen sødere og mere behagelig?

Her er fem nemme tips til at hjælpe dig på vej!

1. Ananas – naturens sødemiddel

Det er ikke en myte! Ananas er kendt for at give din sæd en sødere og mildere smag. Hvis du ved, at der er noget sjovt på vej, så prøv at spise en god portion ananas nogle timer i forvejen – enten som juice eller i skiver. Andre frugter som mango og æbler kan også hjælpe, men ananas har status som den ubestridte konge af sød sæd.

2. Drik masser af vand

Hydrering er alt, når det kommer til din krops funktioner, og sæd er ingen undtagelse. Drik rigeligt med vand hver dag for at sikre, at alt i din krop, inklusive smagen af din sæd, holdes frisk og let. Jo mere dehydreret du er, jo mere koncentreret (og potentielt bitter) kan smagen blive.

3. Pas på kaffe og alkohol

Selvom det kan være svært at undvære din morgenkaffe eller den fredagsøl med vennerne, så kan de faktisk påvirke smagen negativt. Koffein og alkohol har en tendens til at give en bitter og syrlig smag. Hvis du har et vigtigt øjeblik på horisonten, kan det være værd at skifte kaffen ud med et glas vand eller frugtjuice.

4. Spis masser af frugt

Frisk frugt er ikke kun godt for din sundhed, men også for din smag. Bær, appelsiner, vandmelon og andre frugter med højt vandindhold kan hjælpe med at give din sæd en sødere og friskere profil. Det er som en naturlig måde at spice din krop op på – uden at det kræver en kæmpe livsstilsændring.

5. Skru ned for kød og op for grønt

Kostvaner spiller en stor rolle i, hvordan din krop opfører sig – og smager. Tungt, krydret kød kan give en mere intens og skarp smag, hvorimod en kost med flere grøntsager kan gøre den mildere. Så måske er det tid til at bytte bøffen ud med lidt flere salater, hvis du vil have en lettere smagsoplevelse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt