Magasinet M!

6 frække sexspil, du skal prøve

Vi giver dig her seks spil, der fungerer bedst, hvis du spiller dem med din dame i soveværelset.ET SKRIDT FREM, ET SKRIDT TILBAGE
Dette er et spil, hvor din viden om din dame bliver sat på prøve. Bed hende om at lægge sig nøgen på sengen. Stil dig herefter ved døren til soveværelset. Dernæst skal hun stille spørgsmål om sig selv. Hun kan eksempelvis spørge dig om, hvad hendes yndlingsstilling er. Eller hun kan også blot spørge om, hvad hende yndlingsferiedestination er. For hvert rigtig svar går du et skridt frem, og for hvert forkert svar går du selvfølgelig et tilbage.

Når du har svaret rigtigt på nok spørgsmål til at nå sengen, kan du gætte dig til resten. Det er med til gøre dig ekstra opstemt, og du lærer også nye ting om hende.

ANNONCE

KINKY KORTSPIL
Start med at give hver kulør forskellige seksuelle betydninger. Fx kan hjerter repræsentere kys, ruder kan betyde massage, klør kan være stimulering med hånden, og spar kan betyde, at du skal gøre noget med munden.

Herefter skiftes I til at trække et kort. Hvert tal er, hvor mange sekunder (eller minutter - det er op til jer) I hver især skal lave det, som kuløren angiver. Trækker du en ruder otte, skal du eksempelvis give din partner massage (hvor, bestemmer hun) i otte sekunder. Trækker hun klør es, skal hun give dig et hand-job i ét sekund.

ANNONCE

20 FRÆKKE SPØRGSMÅL TIL PROFESSOREN
Den ucensurerede version af "20 spørgsmål til professoren". I kan fx bruge det til at slå tiden ihjel med, næste gang I tager bilen sydpå. I stedet for, at I skal gætte en person, skal I gætte hinandens sexfantasier. Spørg hende eksempelvis, om det finder sted udenfor, eller om det involverer rollespil. Det er en sjov, nem og ret fræk måde at afsløre jeres sexfantasier for hinanden, som I endnu ikke har fortalt. Og så kan det jo passende ende ud i en hed omgang bilsex.

ANNONCE

SEXGEMMELEGETØJ
Få hende til at gemme en masse sexlegetøj (det kræver selvfølgelig, at hun har noget) rundt omkring i hjemme (det kan være håndjern, vibrator eller glidecreme), og gå herefter på jagt. Som du løbende finder det, bruger I det på hinanden (okay, selvfølgelig skal hun ikke bruge sin vibrator på dig, men hun kan jo sagtens bruge glidecremen til at give dig et hand-job med eller spænde dig fast til sengen med håndjernene), inden du leder videre.

ANNONCE

STRIP-PONG
Du kender sikkert allerede det amerikanske college-drukspil, Beer-Pong. Det her er sexversionen af det. Lav dit spisebord om til et beer-pong-bord (altså med 6-10 kopper ved hver ende af bordet, der danner en trekant). Så skiftes I til at skyde en bordtennisbold af sted. Når en af jer rammer i en kop, drikker han/hun indholdet samt fjerner både koppen og et stykke tøj.

Den person, der først rammer i alle kopper, får lov til at bestemme, hvad den anden skal gøre ved ham/hende. Men det skal selvfølgelig være et eller andet, der har med sex at gøre.

ANNONCE

ORGASMELØB
Læg jer nøgne i sengen ved siden af hinanden, og begynd at onanere. Den, der kommer først, skal så få den anden til at komme enten med hånden eller munden. Vinderen får lov til at bestemme, hvad taberen skal gøre ved ham eller hende næste gang.

Det at onanere foran hinanden kan være grænseoverskridende for nogen, men det kan også være med til styrke intimiteten mellem jer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce