Magasinet M!

6 tips til at gøre det lettere for en kvinde at opnå orgasme sammen med dig

Frem med notesblokken!

Vi har igen allieret os med sexolog Katrine Berling, som sørger for at give dig gode tips til dit sexliv - hun tilbyder også orgasmetræning!

Denne gang med fokus på at give kvinden i dit liv bedre orgasmer!

1. Få hende til at slappe af

 Det kan være stressende at føle sig presset til at levere en orgasme, så stressende, at orgasmen faktisk ikke indtræffer. Mange kender til dette "orgasmepres". En af de bedste ting, vi kan gøre, når vi er sammen med vores partner, er at vise, at vi nyder øjeblikket. Derved vil vores partner også føle sig mere afslappet. Løsningen er at ændre vores fokus fra "Jeg prøver at få dig til at komme" til "Jeg nyder at give dig nydelse", det kan skabe en mere afslappet atmosfære.

2. Vær nysgerrig på din kvinde

 Vi er alle forskellige, så hvad der fungerede i går eller med en tidligere partner, virker måske ikke i dag. Derfor er det altid godt at være nysgerrig. Når vi gerne vil vide, hvad vores partner ønsker, stiller vi ofte spørgsmålet: "Hvad har du lyst til?" Dette spørgsmål kan for mange være overvældende og svært at svare på. Løsningen er at vi i stedet spørger: "Er der et særligt sted, du gerne vil kysses?" eller "Føles denne berøring godt, eller skal den være blødere eller langsommere?" her åbner vi op for en mere nuanceret og åben samtale om ønsker og længsler.

3. Klitoris skal være i fokus 

De fleste kvinder opnår orgasme ved stimulering af klitoris. For at sikre, at kvinden får en orgasme, bør klitoris være i fokus. Klitoris svarer til mandens penishoved, men menes at være endnu mere følsomt på grund af det højere antal nerveender og et lille område. En hård og kraftig berøring i starten kan derfor for mange kvinder føles for voldsom, og for nogle endda ubehageligt. Løsningen er at starte med en blid berøring af klitoris; jo mere ophidset kvinden bliver, desto mere kan du øge stimuleringen - eksempelvis med sexlegetøj.

4. Hold pauser

 Hvis berøringen af klitoris bliver for intens for en kvinde, kan det være gavnligt at holde en pause. Dette kan virke modsætningsfyldt, fordi hun så mister noget ophidselse. Dog er der nogle gange behov for en kort pause for at kunne fortsætte. En pause kan vare 10, 30 eller 60 sekunder, hvor klitoris ikke berøres, men kontakten bevares. Løsningen er at indføre små pauser i stimuleringen for at skabe plads til næste fase. Det giver mere nydelse og ofte bedre orgasmer.

5. Orgasmen er bedst, når kvinden er ophidset

 For de fleste kvinder vil orgasmen, de oplever, når de er rigtig ophidsede efter 20 til 30 minutters samvær, typisk være bedre end den, de får efter kun 5 minutters samvær. Dette skyldes, at jo længere tid vi har været sammen, desto mere ophidselse bygger sig op. En orgasme føles ofte bedst, når der er ophidselse i kroppen. Løsningen er at fokusere på nydelse, samvær og intimitet i de første 20 til 30 minutter af sex og først derefter går I efter orgasme.

6. Det kan tage tid at opnå en orgasme

 Der er stor variation fra kvinde til kvinde, når det kommer til tiden det tager at opnå en orgasme. Nogle kvinder kan nå det på under 2 minutter, mens andre måske har brug for mere tid, måske 15, 20 eller 30 minutter. Disse tidsrammer refererer til det øjeblik, hvor vi går ind i fokus på orgasmen, og inkluderer ikke samværet inden. Løsningen er at vise din kvinde, at der er plads til hendes nydelse, og at det er okay, hvis det tager tid at opnå en orgasme.

Game on!

ANNONCE
Del

Seneste nyt