Magasinet M!

6 uhyrlige botox-bommerter i Hollywood

En kendt bivirkning ved botox er, at man kan blive afhængig, og der er desværre en del stjerner, som er røget på sprøjten

6 uhyrlige botox-bommerter i Hollywood
Gordon Ramsey

Tv-kok, 48 år

Den hidsige og bandende tv-kok er beviset på, at der findes rynker så dybe, at botox kun kan udhviske dem halvt. Men det ville nok også se bizart ud, hvis Ramseys karakteristiske ansigt blev glattet helt ud.

Han har selv udtalt, at han har fået botox og fyld i sine furer i kinderne efter at have talt med sin landsmand Simon Cowell, der har været dommer og idémand bag programmet X Factor. Cowell mente, det var en god idé, at Ramsey fik gjort noget ved sit ansigt, da hun skulle til at slå igennem i USA, og Ramsey fulgte anbefalingen. 

ANNONCE
6 uhyrlige botox-bommerter i Hollywood
Nicole Kidman

Skuespiller, 48 år

Smukke australske Nicole Kidman har sagt, at hun har prøvet botox en gang, men hun brød sig ikke om resultatet og har ikke gjort det siden. Og enten er den rødhårede stjerne velsignet med nogle gener, der gør hende evigt ung, eller også har den ene omgang botox virket særdeles effektivt. Der er nemlig ikke en rynke eller linje at spore i skuespillerens fuldstændig glatte hud, og det virker - hendes alder taget i betragtning - en anelse mistænkeligt. 

ANNONCE
6 uhyrlige botox-bommerter i Hollywood
Jocelyn Wildenstein

Amerikansk rigmandsfrue, 75 år

Man kunne argumentere for, at botox formentlig er det mindste af Jocelyns problemer, men det er en del af hendes afhængighed af kosmetiske operationer, der begyndte i 1990'erne, da hun efter sigende opdagede, at hendes mand havde en affære med en yngre kvinde. Hendes mand elskede store kattedyr, og Jocelyn bad derfor en plastikkirurg om at få hende til at ligne en kat.

Da hendes mand så resultatet skulle han angiveligt have skreget højt, og de blev skilt kort tid efter. Hun arvede en masse penge og skulle have brugt omkring 24 millioner på kosmetiske indgreb og operationer. Et levende bevis på, at skønhed ikke kan købes for penge.

ANNONCE
6 uhyrlige botox-bommerter i Hollywood
Courteney Cox

Skuespiller, 51 år

Der er ikke tvivl om, at Monica fra Venner holder sig afsindigt godt. Næsten lidt for godt kunne man fristes til at sige. Flere begyndte nemlig at spekulere i, om Courteney havde været under nålen, da hun begyndte at se mere og mere udtryksløs ud i serien Cougar Town, som hun har haft hovedrollen i, siden Venner stoppede.

Courteney har i et interview med det amerikanske magasin New You indrømmet, at hun har fået botox for at se yngre ud. "Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at forhindre, at jeg begynder at se gammel ud", sagde hun. 

ANNONCE
6 uhyrlige botox-bommerter i Hollywood

Indrømmet. Det må være et dilemma. Dit ansigt er din indtægtskilde, og du vil derfor gøre alt for at forblive ung og smuk. Derfor må det som Hollywood-stjerne også være fristende at få glat og stram hud med Botox eller Restylane. Selv om du risikerer, at dit smukke og naturlige udseende pludselig bliver kunstigt og udtryksløst. Her er seks stjerner, der gik for langt. Alt for langt...

ANNONCE
6 uhyrlige botox-bommerter i Hollywood
Renée Zellweger

Skuespiller, 46 år 

Internettet gik i selvsving, da den 45-årige skuespiller Renée Zellweger lod sig fotografere på den røde løber til arrangementet Elle Magazines 21st Annual Celebration of Women in Hollywood den 23. oktober i år.

Godt nok har skuespilleren, der blev verdenskendt som Bridget Jones, ikke været overeksponeret i bladene de sidste par år, men at hun skulle have ændret udseende fuldstændig, var der ikke rigtigt nogen, som købte.

Renée Zellweger var næsten uigenkendelig, og mistanken faldt straks på botox og kosmetiske operationer. Skuespilleren har selv udtalt, at hun er glad for, at folk synes, hun ser anderledes ud. "Jeg lever et anderledes, lykkeligt og tilfredsstillende liv, og jeg er kun glad for, at man kan se det." Godt for dig Renée, men mon ikke du er blevet hjulpet på vej af en kanyle eller ti?

ANNONCE
Del

Seneste nyt