Magasinet M!

7 måder at negle en piges nummer på

Her er 7 tips til, hvordan du gafler en lækker piges nummer.

Der er ikke mange ting, der er mere angstfremkaldende end at spørge en komplet fremmed pige om hendes nummer ved højlys dag. Men hvo intet vover, lyder et gammelt ordsprog, og med de her replikker er du godt på vej til krampe i hånden, med alle de sms'er du kommer til at sende til de lækre piger, du har mødt på gaden. Go get 'em!

ANNONCE

Den oprigtige

Replikken: "Hej! Jeg er ikke vant til at gøre det her, men du er simpelthen overdrevet lækker. Hvis du giver mig dit nummer, så sender jeg en besked senere i dag, som jeg håber du vil svare på."

Virker: Hvis du mener det, og ser ud som om du har lidt småtravlt, men alligevel ikke kunne dy dig for at spørge.

ANNONCE

Den romantiske

Replikken: "Hej! Jeg er simpelthen nødt til at vide hvad du hedder. Du er jo gu-de-smuk, og jeg ville fortryde det SÅ meget, hvis jeg bare lod dig forsvinde ud af mit liv uden i det mindste at sige hej."

Virker: Hvis din personlighed kan bære at være så følsom lige når du har mødt en pige. Ikke mange piger kan stå for sådan en erklæring, og når hendes hjerte rammes, er der ikke langt til hendes telefonbog. Og hendes trusser.

ANNONCE

Den flabede

"Undskyld, jeg så dig derovre fra, og jeg synes simpelthen måden du går på, ser så herresjov ud. Det er næsten som om at se et rigtigt lille menneske i den virkelige verden! Hvad hedder du forresten?"

Virker: Hvis du siger det med et stort smil og et glimt i øjet. Og hvis pigen har humor. Ellers kan du risikere at komme hjem med et rødt håndaftryk på kinden i stedet for et nummer til en sprød dame."

ANNONCE

Den spøjse

Replikken: "Hej! Jeg har noget fuldstændig fantastisk at vise dig, men jeg har brug for dit nummer først." (du får nummeret, siger tak og moonwalker baglæns væk mens du holder øjenkontakten med pigen)

Virker: Bedst hvis hun er sammen med en veninde. Og kun hvis du kan moonwalke. Rigtigt. Det ser fedt ud, og hun har med GARANTI aldrig nogensinde prøvet noget ligende. Det er samtidig en god historie at fortælle veninderne bagefter.

ANNONCE

Den opfindsomme

"Hej! Jeg har faktisk tastet dit navn ind, men jeg mangler bare lige dit nummer," siger du, mens du viser hende din telefon, hvor du allerede har tastet "Skønheden i Føtex/Miss Perfect ved Busstoppet/Min Soulmate etc." ind som navn. Så er det op til pigen, om hun vil smide de sidste informationer ind.

Virker: Hvis du har haft øjenkontakt med hende, og du er hurtig på tasterne.

ANNONCE

Løgnen

"Hej! Det er min fødselsdag i dag! Det er okay, at du ingen gave har købt, du kan bare nøjes med at stikke mig dit nummer."

Virker: Hvis du er god til at lyve og ikke har synlig fødselsdato på Facebook.

Den creeepy

Replikken: "Hej! Jeg leder efter en kæreste, og jeg tror måske godt det kunne være dig. Må jeg ikke få dit nummer?"

Virker: Hvis du er Brad Pitt eller hun ligner Birthe Rønn Hornbech.

ANNONCE
Del

Seneste nyt