Magasinet M!

8 akavede ting, der uundgåeligt sker på et tidspunkt under sex

Når tingene ikke altid går efter planen...Sex er godt. Det kan de fleste af os lynhurtigt blive enige om. Men vi har sikkert også alle prøvet, når tingene ikke går sådan helt.. smooth. I er måske godt i gang, og alt kører, men så lige pludselig sker der noget virkelig akavet. Fuck. 

Men ingen grund til panik. Det sker for alle på et eller andet tidspunkt. Og det er faktisk ikke så slemt. Måske I endda kan grine lidt af det?

Well, måske først bagefter..

ANNONCE

1) Uventet menstruation 

Uanset hvor regelmæssig hendes menstruation er, så hænder det, at den kommer uventet. Også under sex. Og hvis du synes, det er nederen, så kan du godt regne med, det føles 10 gange få nederen for hende. Heldigvis er der ingen skade sket - skift lagenet og hop ind i badet sammen til en omgang to.

2) Manglende orgasme

Uanset om det sker for tidligt, for sent eller slet ikke, så kan en orgasme - eller mangel på samme - være en stressfaktor. Hvis hun er lang tid om at komme, så lad være med at gå i panik og spørge hende kommer du snart hvert 5. minut. Sommetider er den der bare ikke - lad være med at gøre hende hudløs i en på forhånd tabt kamp.

3) Kondom fails

Det kræver selvfølgelig først og fremmest, at du bruger kondom, men selvfølgelig gør du det. Og det er ikke altid en elegant affære. Det kan gå i stykker eller sommetider falde af under sex - og det er bare, hvad der kan ske, når du er ovre alt fumleriet med at få det på. Heldigvis er de fleste klar over, at det med kondomer kan være en lidt akavet affære, så slap af omkring det, så er det ikke så slemt. 

4) Den nye stilling går galt

Vi ved alle, det er en god idé at forny sexlivet en gang imellem, og her er en ny stilling et godt bud. Men lad os være ærlige: Nogen af dem er jo direkte latterlige, og det føles som om, man skal være slangemenneske, yogaentusiast og gymnast på samme tid for at mestre dem. Og det finder man sommetider først ud af, efter man har prøvet sig med det. Men det er okay. Sommetider går den bare ikke. Grin af det og vend tilbage til missionæren for en stund. 

5) Tørke for neden

Når I begge er klar, er et af de største antiklimaks, når det ikke kan fungere, fordi hun ikke er våd nok. Også selvom hun virkelig har lyst. Sommetider følger det fysiske bare ikke helt med lysten, men det betyder ikke, du skal gå i panik og tænke, at hun bare ikke tænder på dig. Det gør hun. Måske der bare skal lidt mere forspil til. 

Eller glidecreme. 

6) Prutter

Let's be honest, det kan ske. Både for dig og hende. Når man er så afslappet, så er det ikke uset, at man lige slipper en. Og det er ikke særlig lækkert nej, men det sker. Det samme gør skedeprutter. Og det kan da godt være, det lyder sjovt, og du har svært ved at holde dit grin tilbage, men prøv. Især hvis du ikke vil skubbes ud af sengen.  

7) Manglende boner 

Jo, det sker for de fleste på et eller andet tidspunkt, men det betyder ikke, at man skal gøre en kæmpe sag ud af det. Om ikke andet gør det nok bare tingene værre. Udnyt situationen til at fokusere på hende - det skal nok betale sig tilbage senere hen. 

8) Uventet, behåret gæst

Og her snakker vi altså ikke om kropsbehåring. Derimod er det ikke uset, at I får besøg af hjemmest hund eller kat under akten. Enten opdager I, at lille muffi sidder og nedstirrer jer for enden af sengen. Eller også mærker du pludselig en slikke på din storetå, selvom din kæreste er i gang helt andre steder. Og det kan godt være lidt akavet. Men så igen.. af alle de akavede ting, der kan ske under sex, er det her nok ikke den værste. 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt