Magasinet M!

9. december [Pakkekalenderen]

Bag dagens låge finder du noget der vil gøre Han Solo helt vild!

*10hi f9z* Del med en ven der mangler!

Dagens Julegave: 6-pack med sexlegetøj!

9. december [Pakkekalenderen]

Dagens præmie er intet mindre end det mest sælgende sexlegetøj i Japan! Tenga Eggs har ude i øst været en revolution indenfor sexlegetøj til mænd - og nu kommer revolutionen naturligvis også her til Danmark. Tenga Eggs forandrer og forbedrer følelsen ved onani og giver dig en nydelse, som du bare ikke kan få med din hånd. De små æg indeholder et blødt og meget elastisk materiale med forskellige former for mønstre, riller og dutter. Her får du en hel sixpack med 6 forskellige Tenga Eggs.

ANNONCE
9. december [Pakkekalenderen]

Minsexshop.dk er en prissammenligningsside, der samarbejder med de største sexshops i Danmark, og automatisk finder det sted hvor en given model er billigst. Der er stor konkurrence på sexlegetøj og en del penge at spare for dig, hvis du køber det gennem minsexshop.dk.

ANNONCE

Konkurrencebetingelser

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder, og klikke på "deltag".

Konkurrencen løber til d.17. december kl. 12, hvor vi trækker lod blandt alle deltagere. Vinderen vil herefter blive kontaktet på email, og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderens fornavn på vores platform. Hvis ikke vi har fået kontakt til vinderen inden 1. januar 2015 - går vi til næste person i lodtrækningen. Held og lykke!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce