Magasinet M!

AGF-direktør i sammenstød med spiller under bytur

Jacob Nielsen havde i foråret en højlydt diskussion med Jens Jønsson under en bytur. Episoden fik indflydelse på det dårlige samarbejdsklima mellem ledelsen og træner Morten Wieghorst.

AGF-direktør i sammenstød med spiller under bytur

Fra Tipsbladet.dk

At der var samarbejdsproblemer mellem den nu fyrede Morten Wieghorst og den sportslige ledelse bestående af Jens Andersson og Jacob Nielsen, er ikke nogen hemmelighed. Det var en vigtig årsag til, at Wieghorst lørdag blev fyret som træner i AGF.

At en druktur i Aarhus natteliv har haft indflydelse på det dårlige samarbejdsklima, er ikke lige blevet nævnt fra AGF's side.

Men nu skriver BT, at direktør Jacob Nielsen kom i aggressiv diskussion med Jens Jønsson på en bytur i Aarhus, efter klubben var rykket op 25. maj med en sejr over Lyngby.

Se dagens lækre spillerkone i julekalenderen

BT skriver, at træner og ledere fejrede oprykningen ved at tage ud og spise og senere videre i byen. Der var en del alkohol involveret og her havde Jacob Nielsen og Jens Jønsson et mindre sammenstød.

- Der var ikke tale om noget slagsmål. Der var tale om en diskussion, hvor jeg hamrer hånden i bordet, og der vælter en øl ud over Jens. Så rejser han sig op, og folk tror, at vi skal til at slås. Men det er bare en naturlig reaktion, at han rejser sig op, fordi han får den øl ud over sig. Mere er der ikke i det, siger Jacob Nielsen til BT.

Morten Wieghorst var taget hjem på det tidspunkt, men finder senere ud af, hvad der sket og går til bestyrelsen. De beder Jacob Nielsen om at beklage overfor Jens Jønsson og resten af truppen, bekræfter flere kilder over for BT.

LÆS OGSÅ: Danskerne skeptiske ved den nye landstræner

Jacob Nielsen bekræfter selv, at han har undskyldt, fordi "jeg havde en diskussion med Jens Jønsson på et upassende tidspunkt," siger han til BT. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt