Magasinet M!

Apple kan endnu engang være på vej til at revolutionere smartphone-industrien

Apple gjorde med deres iPhone smartphonen til et allemandseje. Nu kan de være på vej til revolutionere tech-verdenen igen.

Forestil dig, at du i fremtiden vil kunne kontrollere din apps helt uden at skulle trykke på din smartphones skærm. Det lyder som noget fra en science-fiction-film, men faktisk kan det blive en realitet inden for få år.

Det skriver mediet Tech Crunch.

Apple har nemlig fået patent på det, man kalder "nærheds-multi-touch-sensorer". Med andre ord betyder det, at du - i stedet for at skulle låse din telefon op med dit fingeraftryk - kan kontrollere dine apps og sms'er helt uden at røre ved skærmen.

Teknologien vil lade enheder registrere fingre eller hænder via en svævende berørings-sensitiv overflade. Det gør, at brugere kan skrive på virtuelle knappe og interagere med telefonen, tabletten eller din Mac-computer ved hjælp af fagter.

I patentbeskrivelsen kan du læse, at du fx med to fingre vil kunne zoome eller scrolle blot ved at gøre det ovenover telefonen - helt uden at røre ved din enhed.

ANNONCE
Apple - Apple kan endnu engang være på vej til at revolutionere smartphone-industrien Apple

Den californiske teknologigigant har tidligere benyttet sig af 3D Touch-teknologi i blandt andet deres iPhone 6s, der giver brugerne flere touch-muligheder, når de rører ved displayet. Men de nye planer her er altså et vanvittigt step opad og et stort skridt imod den teknologiske verden, vi har set utallige gange i fremtidsfilm.

Vi håber dog ikke, at det endnu engang betyder, at batteritiden igen-igen negligeres (doh!).

ANNONCE
Apple - Apple kan endnu engang være på vej til at revolutionere smartphone-industrien Apple
Del

Seneste nyt