Magasinet M!

Bind og udnyt

Denice giver dig gode forslag til bondage-sexBind og udnyt

Hej Sexbrevkasse

Min kæreste har fortalt mig, at han fantaserer om, at jeg binder ham fast, putter en maske på ham og udnytter ham. Det synes jeg lyder rigtig, rigtig frækt og vil gerne prøve at udleve hans fantasi, men jeg har aldrig prøvet det før, og jeg tør ikke rigtig binde ham fast med håndjern. Det er simpelthen for pinligt, hvis de går i baglås. I stedet for vil jeg binde ham fast med reb, men jeg er lidt i tvivl om, hvilken kvalitet jeg skal gå efter og hvordan jeg binder knuder, der ikke gør ondt, når jeg rider ham hårdt. Ved du, hvor jeg skal begynde, så jeg kan tilfredsstille hans fantasi?

Den anonyme

Hej anonyme :-D

Det lyder ellers som noget af en fræk fantasi I har gang i dér. Mere af det ;-)

Man kan få tykke bøger om kunsten at binde folk op, men det lyder som om, at I gerne bare vil eksperimentere og prøve det af, og det kan man gøre med alt fra trusser til hovedpudebetræk. Det har jeg i hvert fald gjort med min kæreste ;-).

Du kan dog også købe særligt godt bondage-legetøj: F.eks. bruger jeg selv "japansk silke-reb". Det er et sort reb, det er dejlig blødt og perfekt til bondage-lege, fordi det ikke brænder huden eller laver mærker. Man kan få reb i samme stil her.

Du kan også prøve dette påfund. Det skulle vist virke ganske efter forventningerne (den kan du binde ham med, uden at den river og gør ondt på hans arme og håndled.) Mine veninder anbefaler det.

Jeg ved desværre ikke, hvor i landet du befinder dig, men udover de foreslåede links, jeg har givet dig , får du her også en adresse på en af de mest professionelle forretninger i Danmark, som helt sikkert kan hjælpe dig til at finde det rigtige reb og måske også andre spændende ting. Besøg butikken her.

Selvom mænd synes shopping er kedeligt , så ændrer de holdning ,når det kommer til frækt undertøj og sexlegetøj til gavn for jer begge ;-). Som altid er mit motto: Køb kvalitet! Der er intet, der kan ødelægge en fræk aften mere end legetøj af ringe kvalitet !

Før I går i gang, så start ud stille og tag en snak om, hvad er det er, der tænder hinanden hver for sig ved denne fantasi. Det kan være I får gode ideer ud af at fortælle hinanden, hvad I forventer af at få ud af oplevelsen. I skal dog ikke afsløre alt for meget, for bondage handler jo også om det uforudsigelige i denne her form for stimulation : Man ved ikke hvad der kommer,  hvornår det kommer  eller hvordan det bliver gjort. Det er meget pirrende ;-)

Elsker I hinanden er der ikke noget, der er pinligt. Det er bare sjovt og et minde I altid vil have. Lige meget om det er en knude, der ikke åbner sig eller et sæt håndjern, der går i baglås ;-). Bare husk, at det, du gør, når han er bundet op er vigtigere, end at han er bundet!

Håber virkelig I får en fantastisk oplevelse og at I skiftes til at blive bundet? for frækt, det er det!

Stort knus og klap i numsen

Denice, ClubDenice.dk

----

Har du spørgsmål til Denice om sex, så skriv ind til [email protected].
Hvis dit spørgsmål bliver brugt i sexbrevkassen, så får du samtidig Good Vibration Kits fra RFSU som tak.

----

Har du spørgsmål til Denice, der ikke har noget med sexbrevkassen at gøre, kan du skrive til hende direkte via Clubdenice.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt