Magasinet M!

Botox er ikke kun for kvinder: Flere og flere mænd får skønhedsbehandlinger

Flere forbinder sandsynligvis botox og skønhedsbehandlinger med kvinder. Det er ikke så underligt, eftersom vi er blevet præsenteret for det i forbindelse med kvinder i efterhånden flere årtier. Dog begynder antallet af mænd, der får kosmetiske indgreb, at stige. Tallene har været stødt stigende de seneste år, men nu har de for alvor taget fart. 

Mænd benytter sig af botox, og det er ikke kun kvinderne. Denne tendens kommer dog ikke alene. I dag gør mænd nemlig mere ud af sig selv, end de gjorde for bare 20 år siden. Derfor er kosmetiske behandlinger som botox ikke længere forbeholdt kvinder. Skønhedsidealet har rykket sig, og mænd vil, ligesom kvinder, gerne se godt ud og arbejde for det. 

Botox til mænd i alle aldersgrupper 

En af de mest populære behandlinger inden for den kosmetiske verden er botoxbehandlingen. Med en botoxbehandling kan du reducere rynker i ansigtet, løfte øjenbrynene, fikse rynker i panden, reducere nedadvendte mundvige og sågar fjerne rygerynker. Bekymringsrynkerne kan også blive reduceret med en botoxbehandling.

Du kan få botoxbehandling de fleste steder i landet. Du kan blandt andet få botox i København, Århus og Hørsholm, og priserne for en botoxbehandling er til at overkomme for de fleste. Flere klinikker har faste lave priser og tilbyder en gratis konsultation inden en eventuel behandling. Så kan du helt gratis vurdere, om botoxbehandlingen er noget for dig. 

Botox til mænd er i kraftig vækst herhjemme i Danmark, men i udlandet, for eksempel i USA, blev det populært for flere år siden. På et generelt plan får kvinder stadig lavet flest skønhedsbehandlinger, men de kosmetiske indgreb hos mænd er i konstant vækst. Det er desuden mænd i alle aldersgrupper. 

Behandlinger som botox og fillers er nemme at gå til, da du ikke skal i narkose eller igennem en stor operation for at få foretaget behandlingen. Det er overstået på 10 minutter, og så ses resultaterne hurtigt derefter. 

Sådan foregår botoxbehandlingen

Er du som mand interesseret i botox, skal du kaste dig ud i det. Områderne, hvor du kan få botox, er de samme som hos kvinder. Du kan dog ikke gå ind på en kosmetisk klinik og få en botoxbehandling med det samme. Det er nemlig lovpligtigt, at du får en betænkningstid på 48 timer fra konsultation til behandling. 

Dette sikrer dig, at du ikke tager nogle forhastede beslutninger. Dette gælder uanset, om du skal have botox i læberne eller botox i panden. Hos mænd er det især botox i panden og i bekymringsrynkerne, der er populært. Blot 7-14 dage efter botoxbehandlingen vil du se et synligt resultat i de behandlede områder. 

Efter behandlingen kan den fulde effekt ses i cirka 3-6 måneder. Ønsker du yderligere behandlinger, så effekten kan ses i endnu længere tid, kan du få et resultat, der er synligt i 6-8 måneder. Det er altså op til dig, om du ønsker at bibeholde resultatet med botox efter de 3-6 måneder.

Botoxbehandlinger er altså ikke noget, der kommer til at ændre din mimik for altid. Klinikkerne har altid respekt for dit behov og vil behandle således, at du bevarer din naturlige mimik. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce