M!

CHOK: Lord Bendtner skifter til storsatsende 2. Divisions-klub

Nicklas Bendtner har i al hemmelighed været i Danmark siden i går. Og her til morgen underskrev han så en noget overraskende 4-årig kontrakt med pengemandsklubben Nykøbing FC.

Han blev fritstillet i Wolfsburg i går, og her et døgn efter har Nicklas Bendtner så gjort et noget overraskende - ja, chokerende, vil nogle mene - karriereskifte. Han har nemlig underskrevet en 4-årig kontrakt med den storsatsende 2. divisionsklub Nykøbing FC, hvor både Mick Øgendahl, Claus Meyer og den tidligere landsholdsspiller Claus Jensen har smidt en stor sum penge i.

På Twitter skriver Bendtner, at han ser frem til at komme tilbage til Danmark og spille, og at han satser på, at der skal spilles Champions League om blot tre år.

CHOK: Lord Bendtner skifter til storsatsende 2. Divisions-klub

Faktisk tog Bendtner allerede flyet til Danmark i går aftes, og her til morgen blev han så præsenteret på klubbens stadion, Enelco Arena, foran en lille skare af fans. Og Bendtner havde svært ved at skjule sin begejstring, eftersom han skyndte sig at trække i Nykøbing FCs spillersæt og tog en æresrunde til stor begejstring for de ca. 25 fremmødte. Herefter overrakte Claus Meyer to flasker vin til den tidligere Arsenal-stjerne.

CHOK: Lord Bendtner skifter til storsatsende 2. Divisions-klub

Bendtner var efterfølgende en mand af få ord, men på pressemødet i klubhuset sagde han: 

"Man kan jo undre sig over, hvorfor en af verdens bedste angribere vil bruge tiden i en inferiør liga, men jeg tror på projektet, og så er jeg vild med nattelivet i Nykøbing." 

Claus Meyer, der har selv har været stor fan af klubben i 10 år, var også til stede på pressemødet. Her uddybede investoren og gastronomen valget af Bendtner:

"Når man som den mesterkok, jeg jo uden tvivl er, sætter sig noget for, skal det også gøres fuldt ud. Og vi tror på, at Bendtner er nøglen til den succes, vi gerne ser ske i Nykøbing inden for ganske få år. Målet er Champions League i sæsonen 2019/2020, og med Bendtner i truppen er vi slet ikke i tvivl om, at det kommer til at ske. Det, at vi nu har signet så stor en spiller, kan sammenlignes med at få en Michelin-stjerne." 

Efter Lord i går blev fritstillet i Wolfsburg, har det kun været kontrakten, der har skullet forhandles. Men hvad Bendtner får i løn er en hemmelighed. 

"Jeg kan dog sige så meget, at kontrakten inkluderer, at han kan spise gratis på Almanak, så længe han er tilknyttet klubben," siger Claus Meyer.

Del