Magasinet M!

Christian Eriksen om prøvetræning i FC Barcelona: Det var et mareridt

Christian Eriksen var som ungdomsspiller til prøvetræning hos FC Barcelona, men det var ikke ligefrem et succesfuldt ophold - i hvert fald ikke i den træningskamp, han deltog i

Christian Eriksen om prøvetræning i FC Barcelona: Det var et mareridt

Leveret af Tipsbladet.dk

Christian Eriksen forlod OB til fordel for Ajax i 2008, men inden skiftet til Holland havde han været til prøvetræning hos nogle af de største klubber i verden.

Sammen med Rasmus Falk var han bl.a. til prøvetræning i Chelsea, som var meget vilde med ham og inviterede ham over til et tredje ophold, men danskeren valgte at takke nej.

Se alle de frække spiller-kærester

Han fik også mulighed for at prøve sig af i Barcelona, men det var bestemt ikke let for en ung dansker - de ville nemlig ikke give ham bolden.

"Da jeg var i Barcelona, spillede vi en kamp mod det catalanske lanshold. Jeg rørte bolden tre gange i løbet af 90 minutter - helt præcist faktisk," siger Eriksen i et interview med Daily Mail.

"Jeg løb rundt på banen og tilbød mig: "Jeg er fri - spil mig", men jeg fik ikke bolden. Derefter hen til en anden: "Jeg er fri - spil mig", og nej. Her fik jeg heller ikke bolden. Jeg løb videre: "Her, spil mig". Sådan foregik det i 90 minutter." 

LÆS OGSÅ: OB-profil nægtede at tale med tv-station - se hvorfor

"Jeg ved slet ikke, hvad der skete. Træningen var god, men i kampen tænkte jeg: "Jeg kommer aldrig til at få bolden". Måske var det fordi alle de andre snakkede spansk, men jeg lærte at blive mere aggressiv for at få fat i bolden," lyder det fra Eriksen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt