Magasinet M!

Christian Eriksen rykker til Inter på toppen af lønningslisten

Eriksen til Serie A

Christian Eriksen skifter fra Tottenham til Milan. 

Offentliggørelsen af nyheden fra Inter, kommer efter Eriksens underskrift på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2024.

I Milano fremhæver de det danske landsholdsikon, som en nøglefigur for det danske landshold, med 95 kampe og 31 kasser - indtil videre. 

Engelske medier rapporterer, at Eriksens transferbeløb løber op i 150 millioner af kroner - ret bemærkelsesværdigt, blot fem måneder før udløbet af hans kontrakt i Tottenham. Men det er ikke engang halvdelen af, hvad Eriksen kommer til at få udbetalt i det italienske, over kontraktens forløb. 

Sådan lyder det i en artikel hos BT., der har talt med Sky Sports transferjournalist Matteo Barzaghi. 

"Han bliver lønførende i Inter, og alt om den del er på plads. Lige bag ham kommer Romelu Lukaku, som får 7,5 millioner euro om året. Eriksen kommer til at få 10 millioner euro (ca. 75 mio. kr.) om året. Han bliver ikke den bedst betalte i Serie A, for det er Cristiano Ronaldo, men i Inter er der ingen, der slår Eriksen," skriver dagbladet. 

ANNONCE

Sammen med dety nye job, er Christian Eriksen også blevet udstyret med et nyt nummer - rent nummerisk et lille hop fra det nuværende 23-tal i Tottenham, til nummer 24 i den nye klub. 

Godt scoret, Inter!

Del

Seneste nyt