Magasinet M!

Conor McGregor står til at miste sin letvægtstitel

UFC vil videre

Conor McGregor står til at miste sin letvægts-titel og tilhørende bælte. 

Sådan lyder det fra Business Insider, der har talt med UFC og Dana White, omkring den irske fighters fravær fra UFC.

"Conor siger, at han overvejer at vende tilbage til UFC i september 2018. Det er næsten to år, så det kan ikke ske uden at bæltet kommer videre", lød det fra White. "Det er ikke fair overfor andre. Jeg elsker Conor, respekterer Conor, og elsker alt han har gjort for virksomheden (UFC), men bæltet er nødt til at gå videre. 

McGregor har ikke kæmpet i UFC siden sejren over Eddie Alvarez i december 2016, og han har aldrig forsvaret titlen, og kun kæmpet en enkelt gang i de 14 måneder siden sidst - og det var en boksekamp mod Floyd Mayweather, som han tabte. 

Men McGregor har været væk fra buret, er to andre værdige aftagere til bæltet dukket op: Khabib Nurmagomedov, en 29-årig wrestler, der er gået ubesejret i 25 kampe, og den brasilienske jiu-jitsu ekspert Tony Ferguson. Hvis McGregor får frataget bæltet, står den næste mesterskabskamp ifølge Dana White mellem de to: Khabib vs Tony. "Vi arbejder på den kamp lige nu. Hvis og når Conor kommer tilbage, må han få lov til at være den første, til at gå efter titlen igen." lyder det slutteligt fra White.

ANNONCE
Del

Seneste nyt