Magasinet M!

Cybersex - farligt?

Hvad er cybersex, og er det farligt? Læs om det her...



Cybersex - farligt?
Flere og flere mennesker dyrker hver dag Cybersex, men er der farligt og kan man blive afhængig af det. Cybersex er en form for sex man dyrker online, på nettet. Man kan sidde og chatte med en person, live webcam, billeder eller måske bare fantasien, mens man surfer rundt på nettet.

Cybersex er på mange måder et tabu emne. Folk vil ikke kendes ved, at de har gjort det, og grunden er måske, at det virker nørdet at "dyrke sex" med en som man ikke kan se. Vi kender det fra telefon sex; kæresten som er i den anden ende, fantasierne løber af sted med én, og lige pludselig er man i en anden verden. En verden af billeder og tanker som man gør sig, alt imens man udlever sin fantasi. Man kan ikke se den, man har telefon sex med, men man kan danne sig et indtryk af, hvordan personen ser ud, hvad slags tøj han/hun har på, og hvad personen laver. Det er nogle af de ting, der er spændende ved telefon sex. Når nu man sidder og taler i en telefon kan man ikke se hinanden man kan høre hinanden, men ikke se ansigtsudtryk og bevægelserne, som den anden part laver. Så man ved faktisk ikke, om det er rigtigt det personen i den anden ende af røret siger, når personen fortæller dig, at han/hun rør ved sig selv. Det kan ligeså godt være at personen sidder og drikker Cola eller ryger en smøg, men det er jo det der gør det så spændene, for fantasien er der jo.
ANNONCE
Cybersex - farligt?
Cybersex derimod er nogle gange lidt mere anderledes. Der er flere og flere mænd og kvinder, der eksperimenterer med det, og mange unge er begyndt på det. Her snakker vi ikke kun om de mennesker, som til dagligt ikke kan finde en at dyrke sex med, fordi personen er for grim. Nej, det kan være din kæreste eller din ven/veninde, som gør det. Du finder måske aldrig ud af det, da en stor del af cybersexen foregår via kontaktannoncer på nettet, chat rooms og lignende sider. Der findes mange sider i Danmark og udlandet, hvor man bevidst har lavet det, så man kan indrykke en annonce og på den måde møde andre mennesker som dyrker cybersex. Gallerier og live webcams er også en stor mulighed. Chatter man for eksempel på Ofir, så kan man vælge chatrooms som webcam, pige/pige, fyr/fyr, sex, scor og mange flere, og på den måde kan man vælge hvad slags man er til. I sex kategorien er der mulighed for at vælge kinky, fantasi, gruppe og mange andre forskellige ting, alt efter hvad man søger og er til.

Cybersex er for mange mennesker en form for afhængighed. Det går nogle gange ud over ens eget liv og ens sexliv, da mange føler, at de får mere ud af at chatte med en person, som de mener, de kender end at have kontakt med rigtige mennesker. De tænker hele tiden på, hvad de nu skal snakke om, når de kommer hjem fra arbejde og får tændt computeren. Hvordan mon hun ser ud, og har hun fået sat nye billeder ind i sit galleri, som hun sagde?

Hvordan kan du vide om du er besat af sex? Jeg fandt nogle punkter, som du kan kigge lidt på, og kan du nikke genkendende til nogle af disse punkter, burde du slukke for din computer og begynde at gå lidt i byen.

• Du bruger mere og mere tid på chatten.

• Du bruger sikkert anonym kommunikation.

• Du bruger forberedelse til næste gang, således at du kan få seksuel tilfredsstillelse eller ganske enkelt blive ophidset af det.

• Du fortsætter evt. fra cybersex til telefonsex.

• Du prøver at skjule din tid på nettet overfor andre.

• Du onanerer, mens at du er online og er optaget af noget i cyberworld.

Mange mennesker har i dag adgang til Internettet derhjemme, og der opdages hele tiden nye muligheder for, hvordan man nu skal finde lykken og få noget cybersex. Man føler verden ligger åbne foran ens hænder, og man er klar på at gøre, hvad der skal til for at få udlevet sine drømme og fantasier. Det giver en dejlig fornemmelse af sikkerhed, når man kan sidder derhjemme og snakke med andre, og det er nok en af grundene til, at så mange dyrker det.

Der er også mange, som bruger cybersex som en form for adspredelse fra hverdagens sexliv, og forsøger at få inspiration til deres eget sexliv. Eller måske får de ikke den slags sex, de ønsker. Måske ikke nok af det! Hvem ved? Men en ting er sikkert: Det er kommet for at blive! På nettet er det nemlig nemmere at finde en partner, som deler samme fantasi og samme sexinteresse som en selv.

Man kan købe dragter på nettet, hvor man tager den på, og så skal den anden part også have én på. Så kan man sidde og røre ved den anden, så man føler den energi der kommer. Man kan få briller, som man tilslutter computeren, og på den måde kan man få sin drømmepige til at gøre, hvad man ville ønske. Der er ikke grænser for, hvad man kan. Og udviklingen er kun på vej frem!.

Får din kæreste nok sex? Tænk over det eller hiv stikket ud til Internettet.

Hvis din kæreste begynder at tage den bærbare computer med ud på WC, så kan det være, at du skal vågne op og sige stop før det er for sent. Men hvem ved måske er det en ide at prøve...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce