Magasinet M!

DAM!ER Nicoline Toft- Danmarks frækkeste dj

Redaktionen har i lang tid haft et eneste ønske: At få smukke Nicoline Toft på forsiden af M!. Og nu er ønsket gået i opfydelse!

DAM!ER Nicoline Toft- Danmarks frækkeste dj
DAM!ER Nicoline Toft- Danmarks frækkeste dj

Apropos overraskelser, så har du jo et par tatoveringer. Kan du komme med historien bag den, du har på hånden (hvor der står "beyond", red.)?
Ja, det er en sjov historie. Jeg elsker Thailand, og en aften gik jeg og nogle venner rundt dernede og hældte sprut i en spand, som vi drak af med sugerør. Vi blev enormt stive, og så gik vi ind til en biks, hvor de tatoverede med en lille bambus-pind. Jeg får ellers aldrig lavet tatoveringer, når jeg er fuld, men jeg tænkte bare: "Beyond!" Jeg er vildt glad for den.

Wow. Er du typen, der laver vilde ting, når du drikker?
Ja! Måske ikke så meget mere, men jeg får nogle gange tilbagefald. Så render jeg rundt med en spand alkohol og bliver tatoveret, he he. En af de vildeste ting, jeg har gjort, er at gå i søvne i New York. Jeg var fuld, havde jetlag og var egentlig gået kold på en sofa hos en ven. På et tidspunkt bankede jeg på hos underboen og sagde: "My name is Nicoline and I want to sleep." Det fik jeg så lov til, men senere vågnede jeg og gik ned på gaden næsten nøgen. Heldigvis nåede underboen at stoppe mig, inden jeg gik videre. Det var ret vildt.

Ja, hold da fast. Vi må hellere stoppe nu. Har du et godt råd, du vil give til M!s læsere her på falderebet?
I skal fandeme ud på eventyr!

I hørte hende godt, drenge. Så er det bare med at pakke kufferten og få én på opleveren. Husk at pakke dette nummer af M!, så I altid kan kigge på Nicoline Toft, Danmarks smukkeste dj.

ANNONCE
DAM!ER Nicoline Toft- Danmarks frækkeste dj

Lige siden vi kårede hende som Danmarks lækreste musiker på Mmm.dk, har vi været vilde efter at få single-dj'en Nicoline Toft på forsiden. Læs videre, hvis du vil høre om hendes vildeste branderter og bedste scoretip.

DAM!ER Nicoline Toft- Danmarks frækkeste dj

Var der noget med, at du fik et træ i hovedet til Zulu Kvægræs?
Det er rigtigt. Det var virkelig dramatisk, og det skete ikke engang, mens vi var ude at lave vilde ting. Jeg stod og gav et interview efter en vild dag på prærien. Pludselig kom der det vildeste vindstød, der væltede en træpalle, som ramte mig i hovedet. Jeg var væk et par sekunder, og da jeg vågnede, gik jeg i chok og var nødt til at få ilt.

Puha. Folk plejer heldigvis ikke at få ting i hovedet, når vi tager billeder til M!. Men du må have oplevet lidt af hvert i din tid som model?
Det tør siges. Jeg startede som 15-årig, hvor jeg røg direkte til Milano og oplevede alt det dér dirty business, folk altid snakker om.

ANNONCE
DAM!ER Nicoline Toft- Danmarks frækkeste dj

Dirty business? Det må du lige fortælle noget mere om!
Milano er bare et meget korrupt sted. Stort set alle bureauerne er ejet af mafiabosser, og som ung model bliver man nemt rodet ud i nogle værre situationer. Jeg har prøvet alt fra at blive truet og til at blive tilbudt stoffer. Og jeg var kun 15! Heldigvis kom jeg aldrig for alvor ud i noget.

Du opførte dig for det meste ordentligt?
Jeg var en engel, ha ha! Men da jeg var model i New York i en alder af 18 år, oplevede jeg nogle lidt vilde ting; fester med Leonardo DiCaprio og alt sådan noget, folk tror, man oplever som model. Der er ikke det, jeg ikke har prøvet.

Sejt. Men det skal ikke handle om modelhistorie det hele. Du er også dj. Heldigvis, for så kunne vi kåre dig til Danmarks lækreste musiker på Mmm.dk. Hvordan var det?
Det var overraskende! Jeg sluttede foran nogle ret seje damer. Det følte jeg mig meget beæret over.

ANNONCE
DAM!ER Nicoline Toft- Danmarks frækkeste dj

Som dj har du ret godt udsyn til dansegulvet. Hvem danser bedst? Pigerne eller drengene?
Pigerne! Drengene mangler noget rytme i kroppen.

Men det forhindrer dem vel ikke i at prøve på at score dig?
Der er altid nogen, der skal prøve, når de har fået lidt at drikke, men jeg er ret god til at holde en vis distance.

Hvad skal man gøre for at score dig?
Ja, man skal i hvert fald ikke prøve at score mig, mens jeg står foran dj-pulten, ha ha. Men hvis jeg skal give et godt råd til fyre generelt: Drop spillet. Det går aldrig af mode at være lidt gammeldags. Hold døren og vis, du er en mand. Og vær opfindsom, når du inviterer en pige ud på date. Ikke noget med at spørge, hvad hun har lyst til. Tag teten - det er noget af det mest sexede overhovedet.

Noteret. Du er ikke så nem at blive klog på - hvad bliver folk mest overrasket over, når de møder dig?
At jeg faktisk er ret meget nede på jorden i forhold til, når jeg står bag dj-pulten. Så hører de den fynske accent og finder ud af, jeg bare er en lillebitte øpige fra Tåsinge, ha ha.

ANNONCE
Del

Seneste nyt