Magasinet M!

Dansker på liste over de mest uhyggelige fodboldspillere nogensinde: Se her hvem

I anledningen af Halloween i lørdags kårede The Telegraph de 11 uhyggeligste fodboldspillere nogensinde. Og her sneg en dansker sig med. Ser her hvem samt fem andre ting fra ugen, der gik, i sportens verden.

Ugens magiske trick

Dem venezuelanske fodboldspiller, Cesar Martinez, fejrede i sidste uge en scoring i den nationale liga på magisk vis. Se selv videoen, og døm selv, om der er tale om en optisk illusion eller rendyrket magi. Til Globoesporte.com siger han selv:

"Jeg kan ikke fortælle, hvordan tricket blev udført, for vi har lavet en pagt mellem spillerne om aldrig at afsløre det."

ANNONCE

Ugens interview

Så du José Mourinhos post-match-interview i Chelseas nederlag på 1-3 til Liverpool lørdag? Hvis ikke, så har du nu chancen herunder:

Mourinho løber dog ikke selv med æren, da en tysk komiker efterfølgende er blevet hit på YouTube, hvor han gør grin med Mourinho. I videoen imiterer Matze Knop Jürgen Klopp og tager tykt pist på portugiserens gentagende "nothing to say"-sætning.

ANNONCE

Ugens mål

Vi skal til noget så eksotisk som en japansk high school-turnering denne uge for at finde ugens bedste mål. Vi lader nedenstående video tale for sig selv og tager hatten af for den unge japaner.

Ugens sejrsdans

New Zealand genvandt lørdag verdensmesterskabet i rugby i England. Det blev selvfølgelig fejret på behørig vis med den velkendte og pisseseje Haka-dans.

ANNONCE

 

Ugens Klopp

Mere Jürgen Klopp. Vi er virkelig glade for, at han er kommet til Premier League, for han er måske den fedeste og sjoveste træner i fodbold-verdenen. Det beviste han endnu engang, da han trollede Liverpools Jordan Ibe for hårdt, efter Ibe lavede en forfærdelig aflevering under et træningspas sidste uge. Se selv her:

ANNONCE

Ugens uhyggelige fodboldspiller

Dansker på liste over de mest uhyggelige fodboldspillere nogensinde: Se her hvem

Den engelske avis The Telegraph kårede i anledning af Halloween den mest uhyggelige start-11'er, de kunne komme i tanke om. Og selvfølgelig var Stig Tøfting på den liste. Om Tøffe skrev de:

"Ondskaben var ikke forceret ved den danske Bolton-midtbanespiller. Den var reel. Da han var 13, kom han hjem til sit hjem for at finde ud af, at hans far havde skudt Tøftings mor, før han skød sig selv. Senere røg han i fængsel for overfald og hang ud med Hell's Angels. Ham og Jay-Jay Okocha er måske det mest underholdende midtbane-par i Premier Leagues historie.

Se resten af listen her, der også indeholder kendinge som Roy Keane, Paolo di Canio og Franck Ribery.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce