Magasinet M!

De 20 sjoveste komikere lige nu

Det kan væresvært at skille skidt fra kanel, når det kommer til komikere. Så det har vi gjort for dig. Her er den endegyldige liste over verdens sjoveste mennesker lige nu!

Patton Oswalt

I brede kredse er Patton Oswalt måske mest kendt for at spille Doug Heffernans tungnemme ven Spencer Olchin i Kongen af Queens, men han er mest af alt en knivskarp komiker, der er bedst, når han flipper ud om popkulturelle emner som 80'er-metal og superhelte. Hans fem minutter lange raserianfald om de nye Star Wars-film på Werewolves and Lollipops er episk.

Bedste punchline:(om reality-tv) "Der var engang, hvor du kom hjem fra arbejde og virkeligheden var så elendig, at du tændte tv'et for at se noget, som folk havde fundet på, så du kunne glemme den elendige virkelighed. Nu bøvler du med idioter og pikhoveder hele dagen og tænker så: 'Jeg vil bare hjem, så jeg kan se idioter og pikhoveder i tv'."

Køb: Werewolves and Lollipops (2007)

Louis C.K.

Louis C.K. startede sin karriere som forfatter for bl.a. David Letterman og Conan O'Brien, men er nu anerkendt som en af USA's bedste komikere i eget navn. Dels på grund af tv-serien Louie, hvor han spiller en mismodig, fraskilt komiker med to børn (altså en version ret tæt på virkeligheden) og dels på grund af sine prisvindende stand up-shows.

Bedste punchline: "Folk taler om homo-ægteskaber som om, det er et socialt problem. Som dem, der rejser sig op i talkshows, og siger: 'Hvordan skal jeg forklare mine børn, at to mænd skal giftes?'. Det ved jeg sgu da ikke! Det er din lorteunge, forklar det selv. To mænd er forelskede, men de må ikke blive gift, fordi du ikke gider at snakke fem minutter med din grimme unge?"

Køb: Hilarious (2010)

Aziz Ansari

I Danmark er han ikke et stort navn, men i USA regnes manden med de indiske rødder og det svære navn som en af de mest fremadstormende komikere lige nu. Han stjæler bl.a. stort set hver eneste scene, han er med i, i komedieserien Parks and Recreation (sendes ikke på dansk tv. Køb den på dvd. I dag). Derudover vil nogen måske genkende ham fra Judd Apatows film Funny People, hvor han debuterede med sit alter ego, den mega-streetsmarte Randy ("Hit me up on Myspace.com slash Randy, with eight a's""

Bedste punchline: "Lad os holde et minuts stilhed for alle de buttede asiatiske fyre, der nu får råbt 'Gangnam Style!' efter sig over hele verden."

Køb: Intimate Moments for a Sensual Evening (2010)

Ricky Gervais

Ricky Gervais kan ikke gøre meget forkert. Gennembruddet The Office var - og er stadig - megasjovt. Opfølgeren Extras var megasjovt. Hans værtsoptræden ved Golden Globes-showet i 2011, hvor han fornærmede halvdelen af Hollywood, var megasjovt. Hans foreløbigt fire stand up-shows på dvd er megasjove. Okay, hans gæsteoptræden i børneshowet Elmo var ikke vild sjovt. Men fraklippene, der ligger på YouTube, hvor han diskuterer nekorofili og holocaust med den lille røde dukke, er fantastiske.

Bedste punchline: (om at masturbere til Schindler's List): "Den var noget lort. Jeg brugte kun to Kleenex... hold nu op, der var da en badescene".

Køb: Animals (2003)

Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld var kongen af 90'erne, hvor han spillede en fiktiv version af sig selv i serien Seinfeld og fik folk over hele verden til at snakke med om soup nazis, Festivus og det at dobbeltdyppe chips i dip. Den snart 60-årige komiker er dog langtfra et fortidslevn. Hans nyeste projekt, web-serien Comedians in Cars Getting Coffee, hvor han drikker kaffe med komiker-kollegaer og fyrer bullshit af, understreger, at han stadig er en af de skarpeste i klassen.

Bedste punchline: "Hunde er ledere af den her planet. Hvis man ser to livsformer, hvor den ene bærer den andens afføring for ham, hvem, ville du så tro, bestemte?"

Køb: I'm Telling You for the Last Time - Live on Broadway (1998)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE