Magasinet M!

De nye drenge i Formel 1-klassen

Vi kigger på de tre debutanter og gamle ansigter som er tilbage i F1 2019

En ny sæson, betyder også udskiftninger i sæderne hos de forskellige Formel 1-hold. Vi har kigget på de nye kørere i Formel 1 2019.

George Russell - Foto: Williams Racing - De nye drenge i Formel 1-klassen George Russell - Foto: Williams Racing

George Russell

En af de tre fuldstændig grønne kørere i den nye sæson af Formel 1, er bl.a. den 21-årige George Russell, som har fået et sæde hos Williams. Der er store forventninger til den britiske George, som vandt sidste sæson af Formel 2-mesterskabet. Her vandt han bl.a. over Lando Norris og Alexander Albon, som også begge er debutanter i dette års Formel 1. Det bliver spændende at se, om han kan præstere hos Williams teamet. 

ANNONCE
Robert Kubica - Foto: Williams Racing - De nye drenge i Formel 1-klassen Robert Kubica - Foto: Williams Racing

Robert Kubica

Den 34-årige polak, Robert, er et af de helt store samtaleemner i Formel 1-sæsonen. Han er nemlig ikke debutant, men har hele 76 Formel 1-løb bag sig, og dermed en masse erfaring og rutine. Men, er han klar til at præstere for Williams holdet efter sin ulykke i 2011? Under rallyløbet, Andorra Rundt, mistede Robert herredømmet over sin bil, og måtte igennem en langvarig operation med sin højre arm som blev voldsomt skadet under ulykken. Det store spørgsmål er, hvorvidt Robert er klar til at præstere for Williams, hvorvidt hans højre arm er klar til de mange løb, og om han er fysisk stærk nok. Selvom Robert Kubica har en masse rutine og erfaring, så er der også sket massive ændringer i Formel 1-bilerne de seneste par år, så spørgsmålet er, om han kan følge med de store drenge?

ANNONCE
Alex Albon - Foto: Scuderia Toro Rosso - Red Bull - De nye drenge i Formel 1-klassen Alex Albon - Foto: Scuderia Toro Rosso - Red Bull

Alexander Albon

Endnu en af debutanterne til dette års Formel 1 er Alexander Albon, som skal køre for udviklingsholdet Scuderia Toro Rosso. Han bliver den blot anden kører som repræsenterer Thailand. Alexander har været en del af Red Bulls juniorhold siden 2012, og nu har han endelig fået muligheden for at skabe resultater i Formel 1. Det var særligt hans præstation i F2-serien sidste år, hvor han blev nummer 3, som har gjort hans navn i Formel 1 særligt aktuelt.

ANNONCE
Daniil Kvyat - Foto: Scuderia Toro Rosso - Red Bull - De nye drenge i Formel 1-klassen Daniil Kvyat - Foto: Scuderia Toro Rosso - Red Bull

Daniil Kvyat

Det er vidst ikke helt forkert sagt, hvis man siger, at Daniil har haft en ret turbulent start i F1. Det bliver hans tredje sæson i F1 hos Toro Rosso, og forhåbentlig en sæson, hvor han slår igennem. Daniil blev i 2016 degraderet fra Red Bull til Toro Rosso, for at give pladsen til talentet Max Verstappen, og i 2017 blev han så også afskediget fra Toro Rosso til fordel for Pierre Gasly, som i år har fået sæde ved Red Bull. Men, nu er han altså tilbage, og er igen brugbar for Toro Rosso efter at have været en meget pålidelig udviklingskører for Ferrari. Det bliver en spændende sæson for Daniil Kvyat, og det er for alvor her han skal gribe chancen og vise sit værd. Det bliver højst sandsynligt den sidste chance, russeren får.

Vis dette opslag på Instagram

? #AG99

Et opslag delt af Antonio Giovinazzi ?? (@antogiovinazzi99) den

ANNONCE

Antonio Giovinazzi

Den 25-årige italiener har faktisk allerede haft sin debut i Formel 1, men nu er han altså tilbage. I F1 2017 var han reservekører fra Sauber, og tog over for Pascal Wehrlein i de to første løb af sæson 2017. Siden da har han været test- og udviklingskører ved Ferrari, og det menes også at være derfor han i år har fået et sæde hos Alfa Romeo Racing, Sauber. Det sidste vi hørte til Antonio var da han i år 2016 blev nummer 2 i GP 2, som vi idag kalder F2. Det bliver spændende at se, hvad han egentlig kan.

ANNONCE
Lando Norris - Foto: McLaren F1 - De nye drenge i Formel 1-klassen Lando Norris - Foto: McLaren F1

Lando Norris

Den sidste af de tre debutanter er den 19-årige engelske Lando Norris. Siden han var 17 år, har han været reservekører hos McLaren og sidste sæson af F2 blev han nummer to. Forinden det blev han den yngste kører nogensinde til at vinde F3, som blot 17 år. Nu har han fået et sæde ved McLaren, og det betyder forhåbentlig en her ny begyndelse for holdet, som har haft det svært i sidste sæson. Men, Lando er kun 19 år, og der er en del hype omkring ham i hans hjemland grundet hans talent, så kan han leve op til det som debutant i F1?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE