Magasinet M!

Den første date - eller den sidste?

Er du dating kongen over alle dating konger, eller er det bare noget du tror?



Hvis jeg havde en opskrift til den helt perfekte første date, så ville jeg være meget populær, og ingen af mine weekender ville være ledige. Men sådan er det altså ikke, og så ville lidt af det sjove jo også gå af, for det charmerende er jo, at vi alle er forskellige, og opfører os herefter.

Men lidt pli må man dog have, og hvad man i hvert fald ikke gør på en første date, kan jeg da godt snakke lidt med om.

Snak aldrig om din ekskæreste på din første date. Denne sætning må alle have hørt før, men desværre lader det til, at mange glemmer det, når de sidder sammen med en ny date. Om du synes din ekskæreste er et vidunder, eller om du mener, hun er det mest skrækindjagende mareridt, du kunne forestille dig, så er det sagen helt uvedkommende på en første date. Det drejer sig om dig og hende på den anden side af bordet, og vi piger har ikke lyst til at skulle leve op til en eller anden forventning om, at man er alt andet end eks"en allerede fra første aften.

Lad være med at prale med din formåen. Det får alligevel ikke os tøzer til at sidde og tænke: "WAUW, ham må jeg bare prøve, nu når han siger, han kan så meget." Hvis der bliver talt om sex, så snak hellere om, hvad du eller hun godt kan li.Fortæl ikke i bred-format om dine tidligere scoringer..... Med mindre du har lyst til at virke som en enkeltnatsforestilling, som ikke laver andet end at rende i byen og score piger i baren. For selvom gutterne derhjemme synes, det er fedt at høre om, hvor mange trofæer du fik hevet hjem til dynerne i sidste weekend, så er jeg ret sikker på, at din date ikke vil dele deres begejstring.

Lad være med at gøre sex til et krav, det kan mærkes. Hvis sex er det eneste, du fokuserer på hele aftenene, så går lidt af det charmerende af. Sex er noget, som vi jo alle tænker på, og det er da en skøn ting. Men hver ting til sin tid.

Undgå kropslyde. At sidde på en restaurant eller et andet offentligt sted med en mand, som kan lave lyde fra de mest utænkelige steder fra kroppen, er et direkte turn off. Og ja, det tæller også, selvom om hun ikke kan lugte dem.

Drop komplimenterne, med mindre du mener dem. Det virker falsk og holder ingen steder, og kommer der den ene kompliment efter den anden, så virker det meget hurtigt som noget, du har indøvet hjemmefra. Komplimenter er lækre, hvis du mener dem, og de ikke bliver fyren af, som om det er en nødvendighed.

Snak om andet end dig selv, dig selv og lige dig selv. Der er ikke noget værre end at sidde et sted, og prøve at føre en samtale, og så ikek kunen få et ord indført, fordi manden på den anden side åbenbart er meget vigtigere selv. Spørg hellere lidt mere om hende, og lyt, når hun fortæller noget.
 

  • Man skal da være sig selv, inden tvivl der, men man må også gerne have lidt situationsfornemmelse. Det hele bunder faktisk i, at vi piger godt vil føle os særlige og værdsatte.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce