Magasinet M!

Den originale Avengers: Endgame titel var en spoiler

Havde den mon fået den samme succes?

De fleste Marvel fans kan vist godt være enige om, at Avengers: Endgame er en passende titel til den episke MCU-film. Men i meget lang tid op til filmens premiere, var titlen på efterfølgeren en stor hemmelighed, og selv film-crewet refererede til filmen som Untitled Avengers

Advarsel: Hvis du læser videre, vil der komme en lille spoiler

Under en nylig episode af MTV´s Happy Sad Confused-podcast, fortalte Russo Brothers, at den oprindelige titel til Avengers: Endgame faktisk var Avengers: Infinity Gauntlet. Titlen var en direkte henvisning til den originale comic book arc, skrevet af Jim Starlin, som har inspireret på Infinity War og Endgame. 

Men titlen Inifinity Gauntlet fungerede lidt som en spoiler, som hentyder til, at gruppen af helte vil forsøge at konstruere en ny Guantlet, eller at den originale Gauntlet stadig var i spil efter Thanos' snap. En anden interessant ting er, at Zoe Saldana, som spiller Gamora, ved et uheld gav denne titel tilbage i 2017, hvilket kan være grunden til, at det blev ændret i sidste ende. 

Under podcasten fortsatte Russo Brothers med at snakke om Avengers-stuff, samt tanken om at dele Endgame i to film: "Vi plejede at joke om, at klippe filmen til to, hele tiden. Men, om filmen havde fået den samme succes, hvis vi havde opdelt den i to, det ved jeg ikke".  

Uanset hvad, så blev Endgame en kæmpe succes!

ANNONCE
Den originale Avengers: Endgame titel var en spoiler
Del

Seneste nyt

ANNONCE