Magasinet M!

Derfor er Milfs et godt bytte...

Hvis du ikke har overvejet en Milf karriere, og er du single? Så er her beviset på, at det er en god idé!

Derfor er Milfs et godt bytte...

Pas din kvinde mand... Især hvis I har fået børn, og du er træt efter arbejdet! Ellers går det helt galt når jeg, Alex P, går på Mission for Connery.dk i chefens tjeneste.

- Til alle I andre single dudes - skaf jer en Milf Karriere. Sådan! Simpelt og enkelt og sagt direkte fra Alex P's mund.

Jeg bliver ringet op af chefen, som siger noget i stil med: "Alex P, du skal ud og score en Milf..."

A: Undskyld! Hvad skal jeg chef?

C: Ja, vi har lavet det her research på, at kvinder, der har børn, har ekstrem brug for sex. Det betyder du kan slippe for, at indlede lange forhold. En del af tøserne har endda mænd i forvejen, som forsømmer dem... Se selv beviset her: 

A: Chef, hvad laver du på sådan et graviditets side, imens du kigger på tråde om kvinder, der får for lidt sex?

C: Hold nu kæft Alexander! Din næste mission er, at score en Milf - og du får bonus points, hvis du laver det gamle trick med at gemme dig i klædeskabet, når manden kommer hjem! Er du game?

A: Altså hvis der er frit spil, og det ikke behøver være kvinder over 35. At der er åbent for at bruge 1000 kr. i budget og et abonnement til et par dating sites. At jeg selv må vælge om de skal være tykke, tynde, lyshårede, mørkhårede!  Og sidst men ikke mindst at dén klausul med klædeskabet, IKKE er garant for, at jeg får tussebassen udbetalt.... Så er jeg sgu klar!?

C: Jamen så sætter du sgu i gang! Hvornår skal vi aftale deadline?

A: Jeg er optimist, - men hvis den med manden og klædeskabet skal opfyldes, skal jeg bruge 6 måneder!

C: Du får 1 måned.

 Og dét var så dén samtale. Jeg ved fandme ikke hvor, han får den slags ideér fra. Men det føles godt, at lave det her eksperiment. Det er jo også så hot for tiden i TV, det her med samfundseksperimenter, så jeg følger jo bare tidens trend!

Ps. Er du kvinde: 18-30 år, maximalt erotisk buttet... har et eller flere børn, gerne en mand og et klædeskab - og har du ustyrlig brug for sex så skriv en mail til [email protected].

Har du bare et godt råd til, hvor jeg skal starte min mission, så drop en kommentar i feltet herunder eller giv mig et "hep og et klap på skulderen ... YES WE CAN"

Pps. Du behøver ikke have en mand, jeg springer gerne over hvor gærdet er lavest.

Du kan læse mere om mig her

ANNONCE
Del

Seneste nyt